Η «μάχη» της πρωτιάς στον 1ο όμιλο

Με τριπλή ισοβαθμία πλέον στην κορυφή του 1ου ομίλου, η 15η αγωνιστική θεωρείται κομβική. Η ΑΕ Διμηνίου που προέρχεται από δύο ήττες χωρίς να σκοράρει, παίζει στο γήπεδό της κόντρα στη Δάφνη, ο Ηρακλής έχει δύσκολο ματς στην έδρα του Ηρακλή, ενώ ο Σαρακηνός αγωνίζεται στο ΕΑΚ με αντίπαλο τον Θησέα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ηρακλής συνεχίζει να έχει το απόλυτο των νικών στο Βασδέκειο, ενώ ο Σαρακηνός δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό στις εξόδους του. Θεωρητικά η ΑΕΔ έχει το πιο καλό πρόγραμμα και οι “ροσονέρι” το πιο δύσκολο αφού παίζουν εκτός έδρας με τις άλλες δύο ομάδες, όμως εάν πάρουν όλα τα ματς, βγαίνουν πρώτοι!
Η “μάχη” για την κορυφή έχει πάρει …φωτιά και από εδώ και στο εξής, κάθε απώλεια μπορεί να είναι καθοριστική. Ας δούμε τα εναπομείναντα παιχνίδια:

ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Με Δάφνη (εντός), Πανιώνιο (εκτός), ΑΕ 2002 (εκτός), Άρη (εντός), Πηλέα (εκτός), Σαρακηνό (εντός), Μαγνησιακό (εκτός), Αγ. Παρασκευή (εντός).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Με Άρη (εκτός), Πηλέα (εντός), Σαρακηνό (εντός), Μαγνησιακό (εκτός), Αγ. Παρασκευή (εντός), Θησέα (εκτός), Σκιάθο (εντός), ΑΕ 2002 (εκτός)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Με Θησέα (εκτός), Σκιάθο (εντός), Ηρακλή (εκτός), Δάφνη (εκτός), Πανιώνιο (εντός), ΑΕ Διμηνίου (εκτός), Άρη (εντός), Πηλέα (εκτός).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.