Η πρόκληση μπροστά του…

Προερχόμενος από μία σπουδαία πρόκριση επί της ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός Βόλου μπαίνει στη φάση των ομίλων στο κύπελλο Ελλάδος, υποδεχόμενος στο ΕΑΚ την Τετάρτη (24/9, 19.00) τον Παναθηναϊκό. Τα παιχνίδια με τη Λάρισα ανήκουν στο παρελθόν και ο Νίκος Παντέλης και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τη νέα πρόκληση που υπάρχει μπροστά τους.

Και αυτή ξεκινά με αντίπαλο τους πράσινους της Super League, σε έναν όμιλο, που ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στα αουτσάιντερ, αλλά θέλει την έκπληξη.

Όσοι θεωρούν ότι τη Βολιώτικη ομάδα την αφήνει αδιάφορη η διοργάνωση του κυπέλλου, μάλλον πέφτουν έξω, γιατί αναμφίβολα σε παιχνίδια με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Παναιτωλικός, έχεις πολλά να αποδείξεις και περισσότερα από βαθμούς να κερδίσεις.

Έτσι ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των ομίλων, θέλοντας να διεκδικήσει τη νίκη στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι από αυτά του ομίλου, που θα δώσει στο «σπίτι» του.

Σε αυτή την προσπάθεια του κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Αναστασίου θα έχει και τον κόσμο του, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο ΕΑΚ.

Άπαντες παρόντες

Ο Νίκος Παντέλης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΕΑΚ. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και απουσιών και μπορεί να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Η αποστολή θα βγει μερικές ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης. Ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο Καρράς, που είναι γνωστή η απουσία του από το καλοκαίρι, αφου ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης από την επέμβαση στο γόνατο στην οποία υποβλήθηκε.

Με τρεις απουσίες

Ζέκα, Μέντες και Σίλντεφελντ δεν ακολούθησαν την αποστολή του Παναθηναϊκού στον Βόλο. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές που αποτελούν αναμφίβολα βασικά στελέχη της ομάδας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Σταματάκης, Ντίνας, Μπούι, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Μπαϊράμι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.