Η στατιστική δείχνει αδυναμίες, αλλά τα ντέρμπι δεν ήρθαν ακόμη… –

Η στατιστική ανάλυση του παιχνιδιού της Νίκης Βόλου με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, επιδεικνύει αναμφίβολα την ανωτερότητα των φιλοξενουμένων, στο επιθετικό κομμάτι… Την ώρα που οι τομείς των λαθών, των κλεψιμάτων και των φάουλ είναι λίγο πολύ μοιρασμένοι για τις δύο ομάδες, Νίκη και Ατρόμητο, εκεί που διακρίνει κανείς τη διαφορά είναι στις τελικές προσπάθειες, στα σουτ εντός και εκτός περιοχής και στα κόρνερ.

Εκεί λοιπόν ο Ατρόμητος είχε την καθολική υπεροχή από τη Νίκη. Τέσσερις τελικές προσπάθειες όλες κι όλες με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ήταν ο απολογισμός για την ομάδα του Βίλιαν Φλουτ, την ώρα που αυτή του Περιστερίου σταμάτησε στις 14 τελικές, με ένα γκολ και δύο δοκάρια, με επτά σουτ εντός της μεγάλης περιοχής, δύο κεφαλιές, πέντε σουτ εκτός περιοχής και έξι κόρνερ.

Η Νίκη δεν μπόρεσε να κοιτάξει τον Ατρόμητο στα «μάτια» και να τον σταματήσει επιθετικά. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήρθε διαβασμένη στο Πανθεσσαλικό, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, κράτησε έναν σταθερό ρυθμό και σε καμία περίπτωση δεν επέτρεψε τους γηπεδούχους να εφαρμόσουν την τακτική τους.

Αν μάλιστα ο Ταμπάκης δεν ήταν και πάλι σε καλή μέρα και αν σε δύο περιπτώσεις ο Ναπολεόνι δεν σημάδευε το δοκάρι, τότε το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.

Ο Βίλιαν Φλουτ και οι συνεργάτες του θα επιμείνουν στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ η διακοπή παρουσιάζεται σαν μια ευκαιρία για τη Νίκη να βελτιωθεί σε τομείς που έδειξε ότι έχει πρόβλημα στις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Κανείς δεν κέρδισε πρωτάθλημα, ή κανείς δεν κέρδισε παραμονή σε δύο αγώνες και δεν χρειάζονται απογοητεύσεις. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και τα παιχνίδια που η Νίκη πρέπει να κατακτήσει πάση θυσία για τη σωτηρία της δεν έχουν έρθει ακόμη. Το πρώτο αναμφίβολα θα είναι αυτό με τον Εργοτέλη την τέταρτη αγωνιστική. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για τη Νίκη! Από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα ήταν κάτι… έξτρα αν ερχόταν.

Τα στατιστικά του αγώνα:

Νίκη Βόλου Ατρόμητος

0

Goals

1

0

Ασίστ

1

4

Τελικές Προσπάθειες

14

0

Σουτ εντός περιοχής

7

4

Σουτ εκτός περιοχής

5

0

Κεφαλιές

2

3

Αποκρούσεις

0

14

Επεμβάσεις

12

23

Κλεψίματα

25

16

Φάουλ

14

1

Οφσάιντ

3

1

Κόρνερ

6

52

Λάθη

53

2/18

Γεμίσματα

8/26

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.