Θέλει θετική συνέχεια στη Λεωφόρο η Νίκη Βόλου

Αναμφίβολα η εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια, δεν ήταν και εντυπωσιακή, αλλά σίγουρα η ομάδα έδειξε βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα ματς πρωταθλήματος.

Τις θετικές εμφανίσεις θέλουν να συνεχίσουν και στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό οι κυανόλευκοι για την 5η αγωνιστική της Super League, ώστε να πάρουν πόντους αυτοπεποίθησης και να μπορούν να βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους.

Η Νίκη αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η μόνη ομάδα που δεν έχει πάρει βαθμό από το πρωτάθλημα, ενώ είναι και η μοναδική που έχει διψήφιο αριθμό γκολ στο παθητικό της, έχοντας δεχτεί έντεκα.

Στην επίθεση έχει πετύχει δύο τέρματα σε τέσσερις αγωνιστικές, όπως άλλωστε και οι Ατρόμητος και ΟΦΗ, ωστόσο δεν διαθέτουν τη χειρότερη της κατηγορίας, αφού ο Παναιτωλικός έχει βρει μέχρις στιγμής μία φορά δίχτυα.

Τέσσερις αγωνιστικές μέχρι τώρα έχουν περάσει και η Νίκη Βόλου δεν έχει δείξει στο πρωτάθλημα ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον στόχο της παραμονής, αφού είχε μόνο ένα καλό ημίχρονο και αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα. Είναι όμως νωρίς για συμπεράσματα και απαισιοδοξία. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και αρκεί αυτό να το αποδείξει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για να μη φανεί ως σύμπτωση, αλλά ως ένα δείγμα βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το απόλυτο φαβορί για την αναμέτρηση είναι οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου, αλλά οι κυανόλευκοι θέλουν για την αξιοπρέπεια τους να είναι ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει μετά από το χαλάρωμα του Σαββάτου για την Αθήνα με τον Σβεν Βάντεμπροεκ να ανακοινώνει τους εκλεκτούς λίγο μετά την τελευταία προπόνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.