“Θα ενημερώσουμε και τη FIFA για το τεράστιο σκάνδαλο”

Η νέα προκλητική ανακοίνωση της ΑΕΛ έφερε απάντηση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου. Η βολιώτικη ΠΑΕ αναφέρει ξανά ότι απαγορεύεται η δημιουργία νέας εταιρίας και η συμμετοχή νέας ομάδας προερχόμενη από το ίδιο ερασιτεχνικό σωματείο, ενώ προανήγγειλε ότι θα ενημερώσει και τη ΦΙΦΑ για το σκάνδαλο αυτό… Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: “Απ’ ότι φαίνεται ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Όπως κάποτε εν μία νυκτί και κατά παράβαση κάθε νόμου εξαφάνισαν μία εταιρία και μία ομάδα, έτσι τώρα εν μία νυκτί και κατά παράβαση κάθε νόμου δημιούργησαν μία νέα εταιρία.

Αλήθεια την ξεκάθαρη διάταξη νόμου που ρητά απαγορεύει τη δημιουργία νέας εταιρίας και τη συμμετοχή νέας ομάδας προερχόμενη από το ίδιο ερασιτεχνικό σωματείο, ενώ δεν έχει εκκαθαριστεί η προηγούμενη, πως την ξεπέρασαν οι δημόσιοι λειτουργοί; Αυτό το νομικό έκτρωμα πως αλήθεια το επέτρεψαν δημόσιοι υπάλληλοι, που υποχρέωσή τους είναι να υπηρετούν το νόμο; Ο αρμόδιος Υπουργός εξαπατήθηκε ή γνωρίζει την παρανομία και την επιτρέπει; Για να γνωρίζει ο κόσμος, αλλά και για να μην χάσουμε την κοινή λογική, μάθετε ότι όσο υφίσταται η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 στα μητρώα του ΓΕΜΗ, άλλη νέα εταιρία δεν μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα.
Περιμένουμε τα νόμιμα.

Υ.Γ.: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκτός από την Ελληνική Δικαιοσύνη θα ενημερώσει εντός της εβδομάδας και τη FIFA με επίσημα έγγραφα για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.