Κάλεσμα σε συνέλευση από τους Austrian Boys

Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στους Austrian Boys. Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου καλούν τα μέλη τους και όχι μόνο σε μία συνέλευση που θα αφορά στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Όσοι αγωνιούν για την επόμενη ημέρα στην αγαπημένη μας ομάδα και όσοι ενδιαφέρονται για το πώς εμείς οι οπαδοί μπορούμε να συμβάλουμε θετικά σε αυτή.

Όσοι πιστεύουν όλα αυτά τα χρόνια στο έργο των Austrian Boys και θέλουν έναν ΙΣΧΥΡΟ φορέα οργανωμένων οπαδών, που θα συνεχίσει να έχει τη δύναμη να παρεμβαίνει και να βοηθάει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όλοι όσοι εν τέλει αγαπάνε τη Βολάρα μας και αυτόν τον Σύνδεσμο, θα πρέπει να παρευρεθούν στη Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των Austrian Boys στην Αγίου Δημητρίου την προσεχή Δευτέρα (25/5) στις 3.30 το απόγευμα (πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα).

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να συμμετέχει σε αυτή την σημαντική συνέλευση και όλοι μαζί μετά να μεταβούμε μαζικά στο ΕΑΚ για τον αγώνα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.