Κάλεσμα στις 23/7 για βοήθεια στο γυναικείο μπάσκετ

Χθες οριστικοποιήθηκε η μη συμμετοχή του Άρη στην Α1 Κατηγορία Γυναικών, απόρροια της οποίας ήταν η κάλυψη της κενής θέσης από τον Ολυμπιακό Βόλου. Το βολιώτικο μπάσκετ και η ερυθρόλευκη ομάδα επιστρέφουν στο κορυφαίο επίπεδο γυναικών και η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ζητάει τη στήριξη των φιλάθλων. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

“Μια νέα πρόκληση υπάρχει για την ιστορική γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, αφού μετά την εκπληκτική πορεία της στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας και την άρνηση του Άρη Θεσσαλονίκης να συμμετάσχει στην Α1 Εθνική κατηγορία, επανέρχεται στην κατηγορία που της αξίζει δικαιωματικά.
Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, η πρόκληση αυτή φαντάζει μεγάλη και για μας που διαχειριζόμαστε τις τύχες του Συλλόγου. Η συμμετοχή μας στην Α1 Κατηγορία δημιουργεί νέα οικονομικά δεδομένα, δυσβάστακτα αυτή την περίοδο για τα οικονομικά του Συλλόγου λόγω των μεγάλων απαιτήσεων για μια αξιοπρεπή παρουσία. Επειδή μέλημα μας είναι η όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία του τμήματος στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ θεωρούμε ότι όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα θα πρέπει έμπρακτα να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες της.
Για το λόγο αυτό καλούμε την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 19.00 μμ στα γραφεία του Συλλόγου μας Εργατικού Κέντρου 7 με Δημητριάδος στον 2ο όροφο όλους όσους έχουν την δυνατότητα αλλά και την πρόθεση να βοηθήσουν το γυναικείο τμήμα Μπάσκετ, να συζητήσουμε για την μελλοντική πορεία του. Η παρουσία σας και η βοήθεια σας θα είναι η επιβράβευση για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι αθλήτριες και ο προπονητής τους την περισινή περίοδο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και όλοι μαζί θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να ξαναζήσουμε τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.