Κάλεσμα στον κόσμο της για «τελικό» με τον Ηρακλή Κοζάνης

Κάλεσμα στον κόσμο της για τον «τελικό» με τον Ηρακλή Κοζάνης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, πραγματοποιεί μέσω ανακοίνωσης της η Ερασιτεχνική Νίκη.

Συγκεκριμένα:
«Η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με την απόδοσή της στον αγώνα με την αήττητη και πρωτοπόρο του ομίλου ΑΕΛ, έδειξε ότι η εμφάνιση και η εντός έδρας ήττα από τον Α.Σ. Καρδίτσας ήταν μία κακή παρένθεση στη συνολική φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/3/2015 και ώρα 18:00 με αντίπαλο τον Ηρακλή Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Ο συγκεκριμένος αγώνας εμπεριέχει υψηλό βαθμό δυσκολίας καθώς η ομάδα της Κοζάνης έχει τους ίδιους στόχους, ενώ διαθέτει στις τάξεις της καλαθοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα στο ελληνικό μπάσκετ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την αποφυγή του υποβιβασμού και σε αυτή την προσπάθεια η Νίκη Βόλου έχει απόλυτη ανάγκη τη στήριξη των φιλάθλων της. Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και το Δ.Σ. του Συλλόγου καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα».

Σημαντικός αγώνα για τους Νέους Αθλητές Νίκης
Αξιόλογη πορεία πραγματοποιεί η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης που συμμετέχει στο πρωτάθλημα ανδρών της Α2 ΕΣΚΑΘ, αποτελούμενη στην πλειοψηφία της με αθλητές των εφηβικών και παιδικών τμημάτων του συλλόγου. Οι παίκτες του Θανάση Κασαπίδη δίνουν καθοριστικό αγώνα την Κυριακή 15/3/2015 και ώρα 15:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας με την πρωτοπόρο Νίκαια 2012, διεκδικώντας την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. Σημειώνεται, ότι τα τμήματα εφήβων και παίδων ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ.

Οι αγώνες των γυναικείων τμημάτων
Την Κυριακή 15/3/2015 και ώρα 11:00π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου με προπονητή τον Γιάννη Στεργιόπουλο αγωνίζεται με την Α.Ε.Β. Διμηνίου στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος, ενώ ακολουθεί ο αγώνας για το πρωτάθλημα κορασίδων Νίκη Βόλου – Ιωνικός με ώρα έναρξης 13:00. Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες όλων των τμημάτων μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.