Κάλυψε τη διαφορά και πάει με …άλλο αέρα στο κυριακάτικο ντέρμπι

Δεύτερη στη σειρά νίκη για τον Ολυμπιακό, στον -1 πλέον από την τρίτη θέση

Με απρόσμενο πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Γιαλούση που σημείωσε δύο γκολ και τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο να βρίσκει δίχτυα μετά από τρία “άσφαιρα” ματς, ο Ολυμπιακός Βόλου, χωρίς να φορτσάρει, κέρδισε 3-1 τον Αγροτικό Αστέρα στο ΕΑΚ. Πήρε δεύτερη νίκη στη σειρά και πλησίασε στον 1 βαθμό από την 3η θέση, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Ζακύνθου και την ισοπαλία της Λάρισας στην Κατερίνη. Επιπλέον, πήρε ψυχολογία ενόψει του μεγάλου θεσσαλικού ντέρμπι που ακολουθεί.

Οι δύο ήττες στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου είχαν φέρει πίσω την ερυθρόλευκη ομάδα όσον αφορά στην είσοδο στην προνομιούχο τριάδα. Ωστόσο, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με δύο συνεχόμενα τρίποντα, κάλυψαν το χαμένο έδαφος και παίζουν πλέον δυνατά για την τρίτη θέση. Χθες, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τέρμα του Διαμαντόπουλου και λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Γιαλούσης με έμμεσο φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή, έδωσε σαφές προβάδισμα νίκης στον Ολυμπιακό. Έγινε σωστή διαχείριση του ματς, όμως ο Αγροτικός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 στο 63′, στην πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Ευόσμου.

Το γκολ των φιλοξενούμενων αποσυντόνισε κάπως τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι όμως έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Γιαλούση, στο 78′ ξανά με φάουλ! Στο πρόσωπο του Κρητικού αμυντικού που δεν έχει …καλή σχέση με το γκολ, ο Ολυμπιακός βρήκε χθες τον πρωταγωνιστή που τον οδήγησε στη νίκη.

Στις δηλώσεις τους στη συνέντευξη Τύπου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Δημήτρης Διαμαντόπουλος αναφέρθηκαν στην ομάδα και την πόλη. “Ο Ολυμπιακός θα γίνει η ομάδα που θέλει η πόλη” ανέφερε ο 39χρονος προπονητής, “θέλουμε όλη την πόλη μαζί μας για να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Λάρισα” τόνισε ο αρχισκόρερ φέτος της βολιώτικης ομάδας.
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Κυριακή στο Αλκαζάρ με την ΑΕΛ, σε ένα ματς που εκτός της βαθμολογικής του σημασίας, όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει για τους φιλάθλους του Βόλου. Στόχος είναι να …τριτώσει το καλό, αφού κόντρα στη Λάρισα, έχουν προηγηθεί φέτος δύο νίκες: μία στο ξεκίνημα της σεζόν εκτός έδρας για τη διοργάνωση του Κυπέλλου με γκολ του Νικολιά και μία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο ΕΑΚ με γκολ των Θέου, Νικολιά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντιέγο Μαρτίνεθ που τραυματίστηκε χθες κι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική στο γόνατο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.