«Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια»

Απολύτως ικανοποιημένος ο Λάκης Μπακάλης από την εμφάνιση των παικτών του, στη συνέντευξη Τύπου μετά το εύκολο 3-0 επί του Δωτιέα Αγιάς. Ο Βελεστινλιώτης προπονητής ανέφερε στις δηλώσεις του: “Νομίζω κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Πολύ μεγάλη διάθεση και πάθος απ’ όλους τους παίκτες με άμυνες καλές και οργανωμένες επιθέσεις και ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης.

Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Γιάννη (Αλεξούλη) για τα καλά του λόγια, αλλά εγώ θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή δουλειά και προσπάθεια που έκαναν. Θα συγχαρώ όμως και τον αντίπαλο και θα ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή πορεία. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι την Τετάρτη στην έδρα μας. Δεν αλλάζει η ομάδα εντός ή εκτός έδρας αλλά τα παιχνίδια κρίνονται σε μια πολύ λεπτή κλωστή και ανάλογα πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι, διαμορφώνονται και οι ισορροπίες που είναι πάρα πολύ λεπτές”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Δωτιέα, Γιάννης Αλεξούλης σχολίασε για το ματς: “Νομίζω ότι δίκαια χάσαμε το παιχνίδι από μια σαφώς καλύτερη ομάδα. Μια ομάδα δεμένη και με πολλούς αυτοματισμούς, κάτι που ο φίλος μου ο Λάκης δουλεύει για πολλά χρόνια. Μια ομάδα με πολλή δύναμη και πολύ ενθουσιασμό. Αν και ξεκινήσαμε στην αρχή με αυτοπεποίθηση, πολύ γρήγορα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και από το πρώτο γκολ που φάγαμε, παρατήσαμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε την ικανότητα να ανταπεξέλθουμε και αυτό το μαρτυράει το γεγονός πως δεν καταφέραμε ούτε μια φορά να μπούμε στην περιοχή και να απειλήσουμε για γκολ. Σίγουρα έχουμε πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και τις αδυναμίες μας τις ξέρουμε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια για να τελειώσει ο πρώτος γύρος, αλλά το σημαντικό είναι ότι ήταν το δεύτερο παιχνίδι που χάνουμε χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.