Καθαρογράφονται τα βουλεύματα για τα “στημένα”, μεταξύ αυτών και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr

Το δρόμο προς την τελική ευθεία φαίνεται πως παίρνει η πολύκροτη υπόθεση των στημένων αγώνων, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο διευθυντή φέρεται να έχει, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Ασβεστά που δημοσιεύεται στην αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr, το Συμβούλιο Εφετών έχει πάρει την απόφασή του για το ποιοι από τους κατηγορούμενους πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη και ποιοι πρέπει να απαλλαχθούν χωρίς καν να φτάσουν στο ακροατήριο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ, πως σε γενικές γραμμές, το δικαστικό συμβούλιο υιοθετεί την πρόταση του αντιεισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Πούλιου, ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει προτείνει την παραπομπή 93 προσώπων σε δίκη και την απαλλαγή 59. Δεν είναι, ωστόσο, σαφές, αν το συμβούλιο θα παραπέμψει 93 άτομα, αν τους έχει αυξήσει ή τους έχει μειώσει.

Το μόνο που απομένει για να γίνει γνωστό ποιοι τελικά θα παραπεμφθούν σε δίκη και ποιοι θα απαλλαχθούν, είναι να καθαρογραφούν τα βουλεύματα. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να γίνει και έως το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε!

Έπειτα, θα χρειαστεί να περάσει ένα μικρό διάστημα ώστε τα βουλεύματα να καταστούν αμετάκλητα (ίσως προσφύγει κάποιος εναντίον τους, αλλά οι προσφυγές εκδικάζονται αμέσως) και εν συνεχεία θα οριστεί δικάσιμος, αναφέρει το δημοσίευμα του sdna.gr.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.