Καλή εμφάνιση για τον κόσμο του και αποτέλεσμα για το γόητρο

Με… οδηγό το περσινό ματς των δυο ομάδων στο ΕΑΚ για το κύπελλο, ο Ολυμπιακός Βόλου θα περιμένει την Τετάρτη (24/9, 19.00) το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στο ΕΑΚ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στον θεσμό. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με την περσινή ομάδα, που κέρδισε τους πράσινους με 1-0 με γκολ του Καπετάνου και παρά τον αποκλεισμό της πήρε το χειροκρότημα από τον κόσμο της, αλλά ο σκοπός παραμένει ο ίδιος για τη Βολιώτικη ομάδα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Καταρχάς, στην παρούσα χρονική στιγμή και κατάσταση, ένα επίσημο ματς κυπέλλου κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες και καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο το κενό από την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League. Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό της Super League, θέλοντας να αποδείξει ότι ανήκει στη μεγαλύτερη κατηγορία, να προσφέρει καλό θέαμα, να ικανοποιήσει τον κόσμο του και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης κυρίως για το γόητρο του.

Αναμφίβολα αυτό που κοιτάει η ομάδα του Νίκου Παντέλη και την ενδιαφέρει περισσότερο είναι το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδα της Super League έχει πολλά να δώσει στην ομάδα, όπως και μία πιθανή πρόκριση και ένα παιχνίδι με ακόμη έναν δυνατό αντίπαλο της Super League.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και το τεχνικό τιμ αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας την Τετάρτη το πρωί. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν ραντεβού το πρωί στο ΕΑΚ και οι παίκτες που θα βρίσκονται στις επιλογές του Νίκου Παντέλη θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.