Κανένα περιθώριο για λάθος…

Κανένα περιθώριο για λάθος και για νέα απώλεια δεν έχει σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ. Οι ερυθρόλευκοι του Νίκου Παντέλη, υποδέχονται στις 4μμ τον Απόλλωνα 1926, σε ένα ματς που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και ψάχνει έπειτα από δύο ήττες, την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Βολιώτικη ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και από το μηδέν, για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, αλλά και για να… πάρει μπροστά… Να θυμίσουμε οτι οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα στο ΕΑΚ από τη Ζάκυνθο, ενώ τη 2η αγωνιστική έχασαν στον Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή.

Με τέσσερις απουσίες

Ο Νίκος Παντέλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρόκα, Χιντζίδη, Κορνελάτο και στον Καρρά που ακόμη δεν έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Κολίτσης, Κασμερίδης, Κούτσι, Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνεθ, Πινάρες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Θέος, Καψιώτης, Κεσίδης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς και Σκοπελίτης.

Εκτός ο Κιόσε

Μόνο ο Κρίστι Κιόσε δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Θωμά Γράφα για την αναμέτρηση στο ΕΑΚ. Ο Απόλλων 1926 έρχεται στον Βόλο με στόχο να «κλέψει» κάτι από τον Ολυμπιακό. Θα παίξει για δύο αποτελέσματα και αυτό αναμένεται να δυσκολέψει την επιθετική τακτική των ερυθρολεύκων.

Στην αποστολή του Απόλλωνα βρίσκονται οι: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Μπερτέν, Δήμου, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ολίσε, Σουλίδης, Καράμπελας, Νατσιόπουλος, Τσούτσης, Ευσταθίου, Βασ. Παπαδόπουλος, Γκέσιος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.