Κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην οποία κάνει γνωστό οτι κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα καλεί τον κόσμο στο ΕΑΚ για τον Κυριακάτικο αγώνα με το Ελληνικό.

Συγκεκριμένα:

Με τον αγώνα με την περσινή πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα της ΑΕ Σουρμένων – Ελληνικού συνεχίζεται η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 , στις 12.00 το μεσημέρι στο ΕΑΚ Βόλου , στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής . Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και η Διοικούσα Επιτροπή καλούν το φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα και με το χειροκρότημα του να δώσει ώθηση στα κορίτσια και στον προπονητή μας Μιχάλη Καπουρνιώτη, έτσι ώστε να φανούν αντάξιες απέναντι στην κορυφαία ίσως ομάδα του πρωταθλήματος .

Το εισιτήριο , ως οικονομική ενίσχυση , που είναι αναγκαίο για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών της ομάδας , έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τους μεγάλους και στα 3 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, άνεργους κλπ , έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι και καλούμε όλους του φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του γυναικείου μπάσκετ να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της ομάδας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της παρουσίας της στην Α1 Εθνική κατηγορία .

Η ομάδα μας κατέθεσε ένσταση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη , διότι λόγω έλλειψης Γιατρού Αγώνα , ο τραυματισμός της αθλήτριας μας Ταντουρόφσκα Άννας δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την προσπάθεια της στο τελευταίο δεκάλεπτο . Να σημειωθεί ότι τη στιγμή του τραυματισμού της εν λόγω αθλήτριας , στο 30ο λεπτό περίπου , το σκορ του αγώνα ήταν 49-44 . Η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι σαφής , αναφέρει ότι είναι υποχρεωτική η παρουσία του Γιατρού , με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου , ενώ με πρόσφατη διευκρινιστική εγκύκλιο της η ΕΟΚ (5-11-2014) , προς όλα τα σωματεία , αναφέρει ρητά ότι είναι λόγος ματαίωσης αγώνα η μη παρουσία Γιατρού και κατακύρωσης του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα . Ήδη η ένσταση κατατέθηκε στην Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΟΚ και αναμένουμε το αυτονόητο , δηλαδή τη δικαίωση της και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ μας ομάδας μας .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.