Κρίσιμο ΔΣ τη Δευτέρα στην Ερασιτεχνική Νίκη για το τμήμα μπάσκετ

Κρίσιμο θα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας στην Ερασιτεχνική Νίκη για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να παρθεί απόφαση για αποχώρηση από τη Γ’ Εθνική μπάσκετ, γιατί σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα υποβιβαστεί στην Α1 ΕΣΚΑΘ, αλλά θα χάσει δυο κατηγορίες. Έτσι με όσους παίκτες έχουν απομείνει θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της τελευταίας τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, με στόχο την παραμονή.

Στο ΔΣ της Δευτέρας θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και για τα πώς θα κινηθεί ενόψει τη νέας σεζόν. Ηδη οι περισσότεροι παίκτες αποτελούν παρελθόν και η Νίκη θα στηριχτεί κατ’ εξοχήν σε νεαρούς.

Παραιτήθηκε ο Καζεπίδης
Ο Γιάννης Καζεπίδης, βλέποντας ότι οι εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου δεν είναι θετικές, αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του εφόρου του ανδρικού τμήματος και μέλος του ΔΣ της ομάδας.
Σε γραπτή δήλωση του εξήγησε τους λόγους:
«Υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι η αδιαφορία που επιδεικνύει το διοικητικό συμβούλιο σε ό,τι αφορά το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, αλλά και η αρνητική στάση σε αυτό από τα περισσότερα μέλη του. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για την οργάνωση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση για να στηριχθεί μια νέα προσπάθεια, προκειμένου η ομάδα να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, όπως της αρμόζει. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.