Κυπελλούχος της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας η ομάδα γυναικών της Αργούς

Κυπελλούχος της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας για το 2014-15 αναδείχθηκε η ομάδα γυναικών της Αργούς. Η βολιώτικη ομάδα επικράτησε χθες με 3-0 σετ του ΓΣ Νίκαιας στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας Λάρισας. Για τις “κυανέρυθρες” είναι το δεύτερο κύπελλο που προσθέτουν στη τροπαιοθήκη τους και το κατέκτησαν πανάξια, αφού στο αγωνιστικό μέρος ήταν καλύτερες σε όλους τους τομείς από την ομάδα της Λάρισας και πήραν δίκαια τη νίκη. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό αποκλείοντας η μεν Αργώ τον ΑΟ Λαμίας με 3-1 σετ, ο δε ΓΣ Νίκαιας τον ΑΟ Σουφλαρίων με 3-0 σετ. Έτσι τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας.
Για την Αργώ Βόλου (Σταθόπουλος): Καραναστάση, Παπαθανασίου, Λεφάκη, Παρισάκη, Σταματίου, Φιλιππίδη, Γεωργουλά, Διάλλα Γάκη, Κανέλλου, Ζαφειρίου, Τσιτσιγιάννη, Κατσίφα,Τάσου.

Μία νίκη και μία ήττα οι παμπαίδες: Συνεχίστηκε αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα παμπαίδων ΕΣΠΕΚΕΛ, με την ομάδα της Αργούς να δίνει δύο πολύ δυνατούς αγώνες που διεξήχθησαν αυτή τη φορά στον Αλμυρό, με αντιπάλους τη Φθία Λαμίας και τον ΓΣ Αντικύρων. Στο πρώτο παιχνίδι τα αγόρια της Αργούς είχαν πολύ καλή απόδοση και πήραν τη ρεβάνς της ήττας της προηγούμενης εβδομάδας επικρατώντας με 3-1 σετ (25-18, 25-21 ,16-25, 25-23). Στο δεύτερο παιχνίδι, ηττήθηκε με 3-0 (16-25, 18-25, 19-25) από την πολύ καλή ομάδα της Βοιωτίας, η οποία διαθέτει αθλητές με πολύ περισσότερο χρόνο και εμπειρίες στο άθλημα. Για την Αργώ Βόλου (Γεωργουλάς): Πιτσιάβας, Λημνιώτης, Φιλιππίδης, Καλοφορίδης, Πασχαλίδης, Μπουμπούκης, Αγορίτσης, Αγκόλι, Μαντούδης, Βλάχος, Σκοτεινιώτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.