Κυριατζίδου: «Από εμάς εξαρτάται»

Η Εύη Κυριατζίδου είναι η μοναδική παίκτρια που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον Ολυμπιακό Βόλου. Κι ενώ ίσως να μην είναι απολύτως έτοιμη να «ριχτεί στη μάχη» του πρωταθλήματος για την πρεμιέρα της Α1 με τον ΠΑΟΚ στο ΕΑΚ την Τετάρτη, η ίδια δηλώνει ότι θέλει να παίξει και ότι το πιο πιθανό είναι να δώσει το παρών. «Από εμάς εξαρτάται ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ», δηλώνει η έμπειρη φόργουορντ στο magnesiasports.

Για τη δική της συμμετοχή: «Θα επισκεφτώ τη Δευτέρα τον γιατρό της ομάδας και θα συζητήσω μαζί του για το αν μπορώ να αγωνιστώ. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα επιλέξω αν μπορώ να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι γιατί για εμάς είναι σημαντικό και να ξεκουραστώ και πάλι στη συνέχεια. Θέλω να πιστεύω ότι θα μου δώσει το «οκ» για να παίξω κανονικά την Τετάρτη και να προσπαθήσω μαζί με τις συμπαίκτριες μου».

Όσο για το παιχνίδι και τις δυσκολίες που κρύβει: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αυτό με τον ΠΑΟΚ και λόγω πρεμιέρας αλλά και λόγω αντιπάλου είναι σημαντικό για εμάς. Θεωρώ όμως ότι από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του. Αν παίξουμε καλά, θα κερδίσουμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Για την προσπάθεια που γίνεται φέτος: «Πραγματικά φέτος γίνεται μία καλύτερη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν. Το θετικό είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα και μία συνέχεια από πέρυσι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.