Κόντρα Γκόλια-Μπατζιάκα για τη Νίκη και τον ρόλο της ΕΠΣΘ

Ανοιχτή κόντρα έχει δημιουργηθεί πλέον ανάμεσα στο μέλος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Δημήτρη Γκόλια και στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Τάσο Μπατζιάκα.

Ο πρόεδρος Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας στη χθεσινή Γ.Σ. της Ένωσης απάντησε στην τοποθέτησή του Δημήτρη Γκόλια ότι είναι τελείως αδιάφορος για τα θέματα που απασχολούν τη Νίκη και ο δεύτερος τόσο ως εκπρόσωπος της Νίκης στη Γενική συνέλευση, όσο και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανταπάντησε κι έκανε λόγο για αναλήθειες.

Η τοποθέτηση του Μπατζιάκα στη ΓΣ της ΕΠΣΘ:

«Νομίζω ότι τη Νίκη την έχω βοηθήσει, και δεν το ξέρετε, περισσότερο απ’ όσο έχω βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Πάρα πολύ περισσότερο. Όμως θέλω να πω το εξής. Η Νίκη αποχώρησε από το πρωτάθλημα μόνη της. Είναι διαφορετικό το θέμα του Ολυμπιακού, διαφορετικό της Νίκης. Ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος έπαιζε στο Europa League και για πολιτικούς λόγους και μόνο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να τον υποβιβάσει, ενώ η Νίκη αποχώρησε μόνη της.

Ενώ, λοιπόν είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον πρώην πρόεδρο της Νίκης, που αποχώρησε, όταν εγώ έβαλα υποψηφιότητα στο Δήμο Βόλου μου είπε «εδώ βάζουμε μία κόκκινη γραμμή, μην ασχοληθείς ξανά μαζί μου άλλη φορά» και δεν ασχολήθηκα ξανά.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ποτέ δεν με καλέσατε, ούτε στις Γ.Σ., ενώ εγώ είμαι μέλος της Νίκης. Δεν στείλατε ποτέ ένα έγγραφο να καλέσετε τον πρόεδρο της ‘Ένωσης. Παρόλα αυτά η ΕΠΟ ακόμη δεν έχει καταλήξει για τις ομάδες που αποχώρησαν από την Α’ που θα πάνε. Οταν πάτε κάτω στην ΕΠΟ καλέστε με να πάμε μαζί. Εγώ δεν είπα όχι. Είμαι στη διάθεσή σας».

Η νέα απάντηση του Γκόλια:

ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ…

Πού ακούστηκε να περιμένει κάποιο μέλος Σωματείου ιδιαίτερη πρόσκληση για να παραβρεθεί σε Γ.Σ.;
Δηλαδή η στήριξη σε ένα σωματείο έχει να κάνει με την κατηγορία που έπαιζε;
Επειδή δε σε στήριξε -όπως λες- ο Πάτσης εκδικείσαι τη Νίκη Βόλου;
Ο Ο.Φ.Η. δεν αποχώρησε από το πρωτάθλημα και έβγαλε ανακοίνωση αμέσως η Ε Π Σ Ηρακλείου;
Αν δεν το καταλάβατε, η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.