«Μάχη» παραμονής για Νίκη και Μεταμόρφωση στις έξι τελευταίες αγωνιστικές

Τη δική τους «μάχη» για παραμονή θα δώσουν Νίκη Βόλου και Μεταμόρφωση τις έξι τελευταίες αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα για τις δύο Βολιώτικες ομάδες, καθώς έχουν μπροστά τους παιχνίδια που μπορούν να πάρουν, αλλά δεν παύουν να είναι επικίνδυνα. Αν μάλιστα επικρατήσει το αρχικό πλάνο με τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων, δεν αποκλείεται, η μία ομάδα να παραμείνει εις βάρος της άλλης στην κατηγορία. Αυτό το σενάριο όμως δεν έχει πολλές πιθανότητες, βάσει των ομάδων που είναι να ανέβουν από τα τοπικά πρωταθλήματα και όπως όλα δείχνουν θα υποβιβαστούν τρεις.

Η Μεταμόρφωση βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας και η Νίκη οριακά πάνω από την τελευταία τριάδα, στην 11η με έναν βαθμό να τις χωρίζει μεταξύ τους. Στα τελευταία τους παιχνίδια ψάχνουν βαθμούς που θα αποδειχθούν σωτήριοι για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Η Νίκη αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με τον Αστακό κεκλεισμένων των θυρών, στη συνέχεια ταξιδεύει στην Έδεσσα για το παιχνίδι με τον Πανεδεσσαϊκό, στο οποίο ποντάρει όλη τη σεζόν και θέλει μόνο το διπλό. Στο πρώτο ματς του Απριλίου και πριν τη διακοπή του Πάσχα υποδέχεται το Αγρίνιο, που επίσης θεωρείται κρίσιμο ματς και κλείνει με τρία παιχνίδια, Διόσκουρους εκτός, Καστοριά εντός και Σιάτιστα εκτός.

Η Μεταμόρφωση αγωνίζεται αρχικά εκτός έδρας με τον Ηρακλή Κοζάνης, που πήρε διπλό χωρίς άγχος στη Νέα Ιωνία την περασμένη Κυριακή, λόγω του γεγονότος με την έλλειψη γιατρού. Στη συνέχεια φιλοξενεί τη Βόνιτσα κι αν κερδίσει τότε φυσιολογικά έχει «κλειδώσει» την κατηγορία. Ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΓΑΣ Μελίκης και μετά επιστρέφει πάλι στο Βάκης Παρασκευόπουλος για να υποδεχτεί τον Πρωτέα Γρεβενών. Η σεζόν κλείνει με δύο Θεσσαλικά ντέρμπι. Το πρώτο με την Καρδίτσα εκτός έδρας και το δεύτερο στην αυλαία του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ εντός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.