Μία ντουζίνα μετάλλια για τον Νικόμαχο

Το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα της Ένωσης Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος από το οποίο παίρνουν βαθμούς οι αθλητές για την συγκρότηση των κλιμακίων του 2015. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 700 αθλητές –όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο- από 60 σωματεία της Βορείου Ελλάδος.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχε και ο σύλλογος Τάεκβοντο Νικόμαχος Βόλου με 17 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 12 μετάλλια. Από αυτά 4 ήταν χρυσά, 3 ασημένια και 5 χάλκινα. Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Βογιατζή Αγγελική, Γκαγιάννη Τάνια, Βαϊνάς Κωνσταντίνος και Λημνιώτη Μαρία-Ζωή Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Χρηστάκης Βαλάντης, Γκογκινούδη Παρασκευή και Μανωλάκη Γιολάντα. Χάλκινα μετάλλια πήραν οι Βογιατζής Δημήτριος, Χειμωνίδη Χρυσάνθη, Σανίδας Νίκος, Κορωνιάδη Θεοδώρα και Ευγενικού Δανάη.

Ακόμη αγωνιστήκαν χωρίς να καταφέρουν να διακριθούν οι Χειμωνίδη Άννα, ο Διαμαντάκος Στάθης, ο Δεληγιαννίδης Νικόλαος, Τόρης Ευάγγελος και Ξηρός Μιχάλης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ξεκινήσει και για τους επόμενους δύο μήνες έχει συνεχώς πρωταθλήματα και πανελλαδικού επιπέδου και διεθνής διοργανώσεις και όλοι οι αθλητές είναι σε εγρήγορση αφού το τα επόμενα δύο έτη είναι κρίσιμα και για την επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου για τις επιτυχίες τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.