Μετράει αντίστροφα ο Βόλος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων

Αύριο Τετάρτη βράδυ θα γίνει η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Κ18 ετών στην παραλία του Βόλου. Μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, από τις 21:00 μέχρι τις 22:00 με δρώμενα που έχουν να κάνουν με την αργοναυτική εκστρατεία και στα οποία θα συμμετάσχουν περίπου 100 παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Αυτά ανέφερε μιλώντας στον Γιάννη Αναστασίου στο Ράδιο Ένα 102,5 ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργος Βλιώρας. “Ετοιμάζουμε κάτι πολύ καλό, με τη συμμετοχή πολλών παιδιών που δουλεύουν πολύ καιρό. Θα γίνει παρέλαση των ομάδων επίσης και η τελετή έναρξης γίνεται για πρώτη φορά εκτός γηπέδου, παρά το αυστηρό πρωτόκολλο της FIBA” ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: “Για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση στην περιοχή μας θα βρεθούν 500 αθλητές, διαιτητές και άλλοι 200 συνοδοί ομάδων. Είναι πολύ σημαντικό πρωτάθλημα, με θέαμα υψηλού επιπέδου, ενώ περιμένουμε περίπου 3000 επισκέπτες. Είμαστε πανέτοιμοι, το διεθνές τουρνουά που ολοκληρώθηκε χθες λειτούργησε σαν test event και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και της FIBA έμειναν κατενθουσιασμένοι. Σε ό,τι μας ζήτησαν, έχουμε ανταποκριθεί στο ακέραιο”.
Επίσης, ο κ. Βλιώρας ανέφερε ότι μετά τους αγώνες του μπάσκετ, θα ακολουθήσει τον Αύγουστο άλλη μία μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών της υδατοσφαίρισης, που ήταν να γίνει στο Μεξικό αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή και ο Βόλος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της Ομοσπονδίας για ανάληψή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.