Μετράει αντίστροφα ο Ροτζέριο

Το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του και την αγωνιστική του απραξία θα προσπαθήσει να καλύψει μέσα σε δέκα περίπου ημέρες ο Μάρτινς Ροτζέριο, που αναμένεται να επιστρέψει και να ενισχύσει την ομάδα του κανονικά στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και σιγά, σιγά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Χρόνος υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής, φαίνεται πώς είναι ό,τι χρειάζεται ο έμπειρος μέσος για να μην τον στερηθεί και από άλλο ματς η ομάδα του και οι συμπαίκτες του, με την απουσία του να φαίνεται αναμφίβολα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που η Νίκη στη δημιουργία και στην επίθεση παρουσίασε πρόβλημα.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας περιμένει την επιστροφή του Ροτζέριο, θεωρώντας ότι θα αλλάξει και θα βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια. Ο «Ρότζι», να θυμίσουμε ότι είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Ξάνθη και έχασε τους αγώνες με Κέρκυρα και ΠΑΣ. Ο Βραζιλιάνος μετράει αντίστροφα και αν όλα πάνε καλά με την αποθεραπεία του, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Κορίνθιου τεχνικού για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.