Μετρούν αντίστροφα για την «πρώτη»

ντίστροφα για την πρώτη προπόνηση της ομάδας μετρούν στη Νίκη Βόλου. Ο Ιούλιος, ο μήνας εκκίνησης και σε αγωνιστικό επίπεδο της νέας Νίκης, μπήκε με τους κυανόλευκους να περιμένουν τη δική τους «πρεμιέρα», όταν στις 15 Ιουλίου, σύφμωνα με τον Θάνο Θεοδώρου, η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη. Πάντως η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, αλλά θα είναι σίγουρα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και θα γίνει στο Παντελής Μαγουλάς υπό την παρουσία κόσμου.

Η Νίκη είναι από τις ελάχιστες ομάδες που θα ξεκινήσουν τόσο νωρίς τα πρώτα τους «βήματα» στο γήπεδο για τη νέα σεζόν και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η διοικούσα επιτροπή έτρεξε τις εξελίξεις και γέμισε το ρόστερ. Βέβαια υπάρχουν ακόμη θέσεις κενές για τους έμπειρους παίκτες που θα έρθουν, ωστόσο και έτσι ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.

Η Νίκη έχει ήδη 21 παίκτες στο ρόστερ της, ενώ η προετοιμασία αναμένεται να γίνει με 30 περίπου ποδοσφαιριστές. Από αυτούς οι νεαροί που έχουν αποκτηθεί θα περάσουν τις δικές τους «εξετάσεις» για να κερδίσουν μία θέση στην πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Ακόμα και να μην το καταφέρουν πάντως σε πρώτη φάση, ο Λεωνίδας Μπίλης θα τους παρακολουθεί στενά και ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να συμπεριλάβει οποιονδήποτε στην αποστολή της ομάδας.

Τελευταίος παίκτης που ανακοινώθηκε από τη Νίκη είναι ο Ηλίας Γκίκας, ενώ πριν από αυτόν είχαν ανακοινωθεί οι Λάμπρου, Ταουσιάνης, Αποστολίδης, Ματθαίου, Τσιανάκας, Δημουλάς, Ράπτης, Βουρδάκης, Γκλαβίνης, Γκάμπας, Γεωργιάδης, Παρισάκης, Ευθυμίου, Μπλούχος, Κόλα, Κεμάλι, Πασκούλεφ, Κανταρτζής, Ναουμίδης και Σταυράκης.

Να θυμίσουμε οτι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στα 3-5 Πηγάδια, ενώ η Νίκη έχει ανακοινώσει και δύο φιλικά παιχνίδια για τον Αύγουστο, με Ρήγα Φεραίο και Πύρασο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.