Μεϊκόπουλος: «Αυτή η συνεργασία έχει μόνο να προσφέρει σε εμάς»

Μια νέα συνεργασία και επίσημα με την μπασκετική ΑΕΚ θα ξεκινήσει η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, που θα αφορά κυρίως στις ακαδημίες της. Ο νέος έφορος του τμήματος μπάσκετ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από την ερχόμενη εβδομάδα, βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Βασίλη Παναγιωτόπουλο, στέλεχος της ΚΑΕ ΑΕΚ και τον υπεύθυνο Ακαδημιών και τον αντιπρόεδρο της κιτρινόμαυρης ομάδας, Σταύρο Δουβή και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών, Νίκο Αποστολίδη.

Η συμφωνία που έγινε προφορικά και αναμένεται να μπουν και υπογραφές, έχει να κάνει με το δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ, στο οποίο θα μετέχει και η Νίκη, με καμπ, με υλικοτεχνική υποστήριξη και με πολλά άλλα. Ηδη οι ακαδημίες του συλλόγου προγραμματίζεται να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της ΑΕΚ, ενώ προπονητές της Αθηναϊκής ομάδας θα έρχονται συχνά και θα παρακολουθούν από κοντά τους αθλητές της Νίκης και την πρόοδο τους. Παράλληλα και οι τεχνικοί του Βολιώτικου συλλόγου θα μπορούν να δίνουν το παρών σε προπονήσεις της ΑΕΚ για την επιμόρφωση τους. Επιπλέον έγινε κουβέντα για συμφωνία με μεγάλη αθλητική εταιρεία μέσω της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, αλλά και για την πραγματοποίηση ενός καμπ στο οποίο θα γίνει στον Βόλο και θα μετέχει και η ΑΕΚ.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος μίλησε στο magnesiasports για τη συμφωνία των δυο ομάδων:

«Αυτή η συνεργασία έχει μόνο να προσφέρει σε εμάς. Και από άποψη τεχνογνωσίας και υλικοτεχνικής υποδομής. Η ΑΕΚ και η Νίκη έχουν κοινές ρίζες, έχουν εδώ και χρόνια κοινά πατήματα. Και οι δύο ομάδες έκαναν νέο ξεκίνημα και ελπίζουμε στο κομμάτι των ακαδημιών να αναγεννηθούμε και εμείς μέσα από το ίδιο μοτίβο. Αυτό που θέλουμε είναι να πρωταγωνιστούν οι Ακαδημίες μας ξανά σε Πανελλήνιο επίπεδο. Η Νίκη αλλάζει σελίδα. Το Σάββατο πήγαμε να μιλήσουμε στους γονείς των παιδιών και η κουβέντα ξεκίνησε με έναν καθηγητή από τη Θεσσαλονίκη που έγραψε τα παιδιά του στη Νίκη και μας είπε χαρακτηριστικά, ότι έφερε το παιχνίδι σε εμάς γιατί έχει το μεγαλύτερο όνομα ως ομάδα και ότι θα περίμενε καλύτερες υποδομές. Του απάντησα ότι η Νίκη Βόλου θα σταματήσει να στηρίζεται μόνο στο όνομα της και ότι θα προσφέρει από την πλευρά της ότι μπορεί στα παιδιά που έχει στις ακαδημίες της. Αυτό είναι και το νόημα της νέας μας προσπάθειας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.