Με ντέρμπι η εμβόλιμη της Β’ ΕΠΣΘ

Δύο μεγάλα ντέρμπι κι αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η εμβόλιμη αγωνιστική της Β’ Τοπικής αύριο Τετάρτη, η 14η που δεν είχε γίνει νωρίτερα λόγω των εκλογών. Ας δούμε τις πέντε αναμετρήσεις.

Στο Σέσκλο θα γίνει το πρώτο χρονικά παιχνίδι με σέντρα στις 11:30. Η Ακρόπολη φιλοξενεί την Σκόπελο, με βαθμολογικό ενδιαφέρον μονόπλευρο. Στους 37 βαθμούς οι νησιώτες είναι κοντά στο να εξασφαλίσουν την άνοδο σε δύο αγωνιστικές εφόσον κερδίσουν. Όμως τη νίκη χρειάζονται περισσότερο οι γηπεδούχοι -με μόνο μία νίκη σε έξι ματς έδρας- που θέλουν να διατηρηθούν εντός της προνομιούχου τετράδας.

Στις 15:00 αρχίζουν τα άλλα τέσσερα παιχνίδια. Στα Κανάλια, ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τη Δάφνη. Στους 23 πόντους η ομάδα του Κώστα Ρέππου που προέρχεται από ήττα στο γήπεδό της από τη Σκόπελο, στους 24 αυτή του Σταύρου Σταμπουλή που διατηρεί το αήττητο στις εξόδους της με τέσσερα διπλά και τρεις ισοπαλίες. Ο Πηλέας δεν έχει περιθώρια για στραβοπάτημα κόντρα στο μαχητικό Κένταυρο, το ίδιο ισχύει και για τον Παγασητικό που έχει μείνει πίσω, με αντίπαλο τον Ελευθεριακό, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η συνάντηση μεταξύ Τοξότη κι Άνθιμου Γαζή που θέλουν να πλασαριστούν ψηλότερα στην κατάταξη για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο.

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και με επτά ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση έξι βαθμών, κάθε αποτέλεσμα από εδώ και στο εξής μπορεί να είναι καθοριστικό για την τελική σειρά που θα έχουν οι “μονομάχοι” της Β’ Τοπικής Κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.