Με 22 παίκτες από τη Μαγνησία το ρόστερ της Νίκης

Από 36 ποδοσφαιριστές αποτελείται το ρόστερ της Νίκης Βόλου μέχρι στιγμής! Αναμένονται πάντως αποχωρήσεις. Η κυανόλευκη ομάδα, σε συνεργασία διοίκησης, τεχνικού διευθυντή και προπονητή, προχώρησε με βάση το πλάνο που είχε ανακοινώσει στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του νέου ξεκινήματος, δηλαδή ρόστερ με βολιώτικο κορμό, με παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και ορισμένες προσθήκες εκτός Μαγνησίας. Όλοι οι παίκτες έχουν ένα κοινό: είναι μικροί σε ηλικία! Αυτοί που υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα από 18 έως 29 ετών. Ο μεγαλύτερος ηλικιακά είναι ο Κανελλόπουλος γεννηθείς το 1986, ακολουθούν οι Παπαδόπουλος, Βέργος, Πασκούλεφ του 1987.
Εκτός Μαγνησίας είναι 14 ποδοσφαιριστές: Τάχος, Ιβανίδης, Καρατάσιος, Παπουρτζής, Μπαλαράμπε, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Λάμπρου, Ταουσιάνης, Αποστολίδης, Γεωργιάδης, Ευθυμίου, Πασκούλεφ, Σταυράκης, με τη σημείωση ότι ο Λάμπρου ίσως θα πρέπει να βρίσκεται στους “Βολιώτες” καθώς την προηγούμενη διετία έπαιζε σε Νέους Αθλητές Νίκης και Μυρμιδόνες στο τοπικό της ΕΠΣΘ ενώ ο πατέρας του αποτελεί μέλος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές από το νομό, αυτοί είναι 22: Κυπτίου, Αραπίτσας, Χολέβας, Κολημήτρας, Νάκας, Κρεββατάς, Βέργος, Μέτσε, Γκίκα, Κόλα, Κεμάλλι, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Αναστασίου, Αντζούρης, Αλεξανδρής, Γρηγοριάδης, Ματθαίου, Τσιανάκας, Δημουλάς, Ράπτης, Βουρδάκης. Οι τελευταίοι έξι, γεννηθέντες τα έτη 1998, 1999 και 2000, δουλεύουν με την ομάδα ώστε στο μέλλον να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να καθιερωθούν στη Νίκη.
Με τις τελευταίες προσθήκες Βολιωτών παικτών, οι “κυανόλευκοι” έχουν τονώσει πολύ το ντόπιο στοιχείο και το κυριότερο, ενισχύθηκαν με σημαντικούς παίκτες που έφυγαν από το Βόλο και έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν σε υψηλότερο επίπεδο. Ο Νάκας είχε δύο χρονιές στη Σούπερ Λιγκ και πέρυσι έπαιξε σε Ψαχνά κι Άρη, ο Κολημήτρας ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου όπως και ο Αραπίτσας, ο Χολέβας ήταν στο ρόστερ του Πανιωνίου, ενώ ο Κυπτίου αναδείχθηκε πρωταθλητής της Γ’ Εθνικής με τον Κισσαμικό. Και ίσως υπάρξει ακόμη μία προσθήκη παίκτη…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.