Μοντάρισμα, αυτοματισμοί και πρόβα τζενεράλε με ΑΕΚ

Η Νίκη έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη της πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό Πειραιώς. Δέκα ημέρες απομένουν για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League και η νεοφώτιστη ομάδα του Βίλιαν Φλουτ, στοχεύει να παρουσιαστεί έτοιμη για να δείξει τις… «αρετές» της και τις φιλοδοξίες της.

Το μοντάρισμα, οι αυτοματισμοί και η τακτική είναι οι τομείς που πέφτει το βάρος στο τελευταίο δεκαήμερο της προετοιμασίας. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε άλλωστε με δύο βασικά «γρανάζια» να προστίθενται στη «μηχανή» της ομάδας την περασμένη εβδομάδα και ο Ολλανδός τεχνικός προσπαθεί να επιτύχει την άμεση προσαρμογή των Μαρινάκη και Ροτζέριο Μάρτινς στη φιλοσοφία του και στα πλάνα του. Οι δύο παίκτες ήρθαν αναμφίβολα έτοιμοι για να αναλάβουν ρόλο στην ομάδα, ωστόσο χρειάζεται να βρεθούν με τους συμπαίκτες τους και να δέσουν με το σύνολο.

Πρόβα τζενεράλε για τη Νίκη της Super League, θα αποτελέσει το φιλικό με την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που εκτός από τις δοκιμές του Βίλιαν Φλουτ, λίγο πριν την επίσημη σέντρα, θα είναι και «φιέστα» για τους κυανόλευκους, αφού θα γίνει η γιορτή για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στη Football League. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και κάποιες τιμητικές βραβεύσεις. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό και να στείλει το δικό του μήνυμα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για το ξεκίνημα του “ταξιδιού” τους στα γήπεδα της Super League.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.