Μπίλης: «Βελτιώσαμε τα αμυντικά μας κενά»

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Τύρναβο ο Λεωνίδας Μπίλλης, τεχνικός της Νίκης, επισήμανε τα ακόλουθα:

«Όπως στο φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας έκανα μία οξύμωρη δήλωση ότι είμαι ικανοποιημένος, το ίδιο θα κάνω και τώρα που κερδίσαμε και θα πω ότι θέλουμε δουλειά. Είμαστε ακριβώς λιγότερο από δύο μήνες ομάδα, είμαστε όμως αισιόδοξοι ότι σε ένα 20ημερο η ομάδα θα παίζει απ’ όλες τις πλευρές έτσι όπως θέλει.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα έπρεπε να διαχειριστεί το άγχος δύο προηγούμενων αποτελεσμάτων, γιατί έστω κι αν είναι φιλικά, οι παίκτες αισθάνονται σιγά-σιγά την πίεση του αποτελέσματος.

Ο Τύρναβος θα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα στη Γ’ Εθνική. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και ικανοποιημένος από τη συνοχή των γραμμών και τις ορθολογικές επιθέσεις. Αποτέλεσμα αυτών ήταν ότι βγήκα στο πρώτο ημίχρονο οργανωμένες ευκαιρίες και μόνο από ατυχία δεν είχαμε ένα γκολ παραπάνω.

Βελτιωθήκαμε σήμερα στο αμυντικό κομμάτι και σ’ αυτό συνετέλεσε πάρα πολύ και η είσοδος του Χολέβα, που δείχνει ότι ταιριάζουν με τον Ναουμίδη και πως γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Η αλλαγή του Καρατάσιου ήταν λόγω ζάλης και η ομάδα εκτός της ζέστης είχε να διαχειριστεί και την κούραση, καθώς κάποιοι παίκτες είχαν κάνει στο φιλικό με την Αναγέννηση πάνω από δέκα χιλιόμετρα και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι σε τρεις μέρες, για να παίξει και να είναι φρέσκος. Ο κόσμος αυτά δεν τα γνωρίζει και δεν τον ενδιαφέρουν. Είδε πάλι μία ομάδα να προσπαθεί και που βελτίωσε τα αμυντικά της κενά πλην εξαιρέσεων, έχοντας κι άλλο δρόμο σ’ αυτό το κομμάτι. Είμαι αισιόδοξος ότι σε ένα 20ημερο με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.