Μόνο νίκη με Εθνικό Σερρών θέλει ο Ολυμπιακός

Μόνο τη νίκη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός στο ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο τον Εθνικό Σερρών για να πλησιάσει στην προνομιούχο τριάδα. Σέντρα στις 15:00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση η αναμέτρηση, λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από το magnesiasports.

Μετά την πολύ καλή απόδοση στο Αγρίνιο αλλά το δίχως αντίκρυσμα διπλό, η ερυθρόλευκη ομάδα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα που αποτελεί προτεραιότητα. Σήμερα δίνει ένα από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στη λήξη του πρώτου γύρου και μοναδικό ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης κόντρα στον Εθνικό Σερρών που είναι τρίτος από το τέλος, στο -4 από τον Ολυμπιακό.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου στη διάθεσή του, Μπαλντοβαλίεφ και Τριανταφυλλάκο, όμως επιστρέφει στην αποστολή ο Μέζα που δεν είχε ταξιδέψει στο Αγρίνιο. Αναλυτικά, η 18άδα που επέλεξε ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι η εξής: Μπιτάνγκ, Μέζα, Μαρτίνες, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κασμερίδης, Κολίτσης, Κορνελάτος, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Ρόκας, Σκοπελίτης, Θέος.

Με 17 στο Βόλο ο Εθνικός Σερρών: Περιορισμένες είναι οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του Εθνικού Σερρών, Ντράγκαν Κοκότοβιτς εν όψει της συνάντησης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι τραυματισμοί των Κωφοκώτσιου, Τσουβαλτσίδη και Κωνσταντινίδη έχουν ως συνέπεια στην αποστολή να βρίσκονται μόνο δεκαεπτά παίκτες. Ανάμεσά τους και ο νεοαποκτηθείς Λαζαρίδης. Συγεκριμένα, στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Κραβαρίτης, Γούπος, Μερεσιώτης, Κοντσίδης, Κουκόλης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Νικολίτσας, Σαββίδης, Τσιλούλης, Χατζηδημητρίου, Κρεββατάς, Ναστέφσκι, Μαρίνου, Αγγελίδης, Παπαδόπουλος και Λαζαρίδης.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους, ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο σημερινό αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όπως αποπληρώσουν την οφειλή τους στα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι την έναρξη του σημερινού αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.