Νέες επιτυχίες για τους χιονοδρόμους του ΕΟΣ Βόλου

Εκπληκτική εμφάνιση των μικρών αθλητών του ΕΟΣ Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Στον αγώνα συμμετείχαν οι σύλλογοι όλης της Ελλάδος που καλλιεργούν το άθλημα της χιονοδρομίας με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριές τους και συνολικά πενήντα τρεις αθλητές, ενώ ο ΕΟΣ Βόλου συμμετείχε με πέντε αθλητές. Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα για τον ΕΟΣ Βόλου καθώς ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι αθλητές του κατάφεραν να κερδίσουν τα δύο από τα τέσσερα κύπελλα.
Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου Δημήτρης Ασβεστάς και Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη εντυπωσίασαν ιδιαίτερα διότι εκτός από την πρώτη θέση που κατέλαβαν, κατάφεραν ταυτοχρόνως να πετύχουν τους καλύτερους χρόνους μεταξύ των πενήντα τριών αθλητών και αθλητριών.

Στην τεχνική κατάβαση:
Κατηγορία παγκορασίδων 1η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα.
Κατηγορία παμπαίδων 1ος Ασβεστάς Δημήτριος, 8ος Βουγιούκας Αδαμάντιος Απόστολος, 23ος Χατζηφωτιάδης Ιωάννης και 27ος Τουρβαλής Βασίλειος.
Στη γιγαντιαία κατάβαση:
Κατηγορία παγκορασίδων 5η Καλτσογιάννη Μαρία Νικολέτα.
Κατηγορία παμπαίδων 3ος Ασβεστάς Δημήτριος, 6ος Βουγίουκας Αδαμάντιος Απόστολος, 28ος Τουρβαλής Βασίλειος και 30ός Χατζηφωτιάδης Ιωάννης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.