Νέτι Μέτσε: Η αποκάλυψη του Φλουτ στο Καραϊσκάκη

Η έκπληξη στην ενδεκάδα του Βίλιαν Φλουτ στο Καραϊσκάκη είχε αναμφίβολα να κάνει περισσότερο με την παρουσία του 19χρονου Νέτι Μέτσε! Ένας παίκτης που δεν είχε επίσημο ντεμπούτο στις εθνικές κατηγορίες, ένα παιδί που πέρυσι «έβγαλε μάτια» με την Κ20 της Νίκης Βόλου, πήρε φανέλα βασικού από τον Ολλανδό τεχνικό και μπήκε στο Καραϊσκάκη για το πρώτο του επίσημο επαγγελματικό ματς…

Κάποιοι θα περίμεναν ότι θα έτρεμαν τα πόδια του. Κάποιοι άλλοι ότι θα χανόταν ανάμεσα στους αστέρες του Πειραιά. Η αλήθεια είναι ότι ο Μέτσε, παίκτες όπως ο Αμπιντάλ, ίσως να τους είχε και αφίσα στο δωμάτιο του πριν μερικά χρόνια.

Όταν το magnesiasports σε ένα δημοσίευμα του πριν έναν μήνα περίπου είχε γράψει ότι ο Φλουτ επενδύει στον Μέτσε, κάποιοι το θεώρησαν υπερβολή. Ήρθε η πρεμιέρα όμως για να τους διαψεύσει. Ο «μικρός» για τον οποίο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο Βίλιαν Φλουτ στον Ανδρέα Πάτση και τον προσέχει από τότε που πάτησε το «πόδι» του στο Πανθεσσαλικό, ήταν στους έντεκα εκλεκτούς που ξεκίνησαν στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν έμεινε εκεί μόνο, στη συμμετοχή. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι έψαχναν να βρουν ποιος ακριβώς είναι ο νεαρός με το νούμερο 20 στην πλάτη του, εκείνος επιδεικνύοντας ποδοσφαιρικό θράσος και ωριμότητα, διέψευδε το μέχρι στιγμής «βιογραφικό» του.

Είχε καλές τοποθετήσεις στο σώμα του, έχει τρεξίματα, έκανε επίδειξη τεχνικής σε μερικές περιπτώσεις, κέρδισε κάποια φάουλ και δεν έδειξε να υστερεί.

Ο Μέτσε φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει τη φετινή έκπληξη της Νίκης στη Super League. Δεν είναι έτοιμος βέβαια να κάνει τη διαφορά και έχει ακόμα πολλά πράγματα να βελτιώσει, ωστόσο αυτό αποδεικνύει ότι το μέλλον του ανήκει κι αν μείνει προσγειωμένος και συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, ανταποδίδοντας την επένδυση του Ανδρέα Πάτση και της Νίκης, όχι μόνο σε απόδοση και εμφανίσεις, αλλά και σε μία μεταγραφή πιθανόν σε μερικά χρόνια. Ο Βίλιαν Φλουτ, με Ευρωπαϊκή νοοτροπία και διαφορετική φιλοσοφία, δεν μένει στην ηλικία του, ούτε στις «φτωχές» του μέχρι στιγμής ποδοσφαιρικές παραστάσεις, αλλά δείχνει διατεθειμένος να του χαρίσει πολλές ευκαιρίες.

Στην πρώτη αναμφίβολα τον δικαίωσε…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.