Ντέρμπι σε όλα τα μέτωπα για την Αργώ το Σαββατοκύριακο

Πολύ σημαντικά και καθοριστικά για την έκβαση των πρωταθλημάτων παιχνίδια, δίνουν οι ομάδες ανδρών, γυναικών και κορασίδων της Αργούς αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Το Σάββατο 14 Μαρτίου η ομάδα των γυναικών αγωνίζεται στη Νίκαια όπου θα προσπαθήσει να πάρει καθαρή νίκη από τον ΓΣ Νίκαιας, ώστε να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του τίτλου. Η ομάδα των κυανέρυθρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα , τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ασκληπιό και έναν πίσω από τον δεύτερο ΑΟ Σουφλαρίων.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Β γυναικών (Σάββατο14 Μαρτίου):

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (κλειστό ΝΙΚΑΙΑΣ 19.30)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (κλειστό ΑΛΜΥΡΟΥ15.00)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (κλειστό ΑΜΠΕΛΩΝΑ 19.30)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ(Δημοτικό γυμναστήριο Τρικάλων 17.00)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β εθνικής ανδρών, ο ΑΣ Αργώ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της ΕΑ Λάρισας,σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τη Βολιώτικη ομάδα, η οποία θα καταβάλει την ύστατη προσπάθειά της, ώστε με νίκη να φτάσει στη βαθμολογία την πρωτοπόρο ομάδα της Λάρισας η οποία είναι αήττητη.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Β εθνικής ανδρών (Κυριακή 15 Μαρτίου):

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣ ΑΡΓΩ ( κλειστό ΑΛΚΑΖΑΡ 19.00)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- Φ ΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΕΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 18.00)

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (κλειστό ΑΛΚΑΖΑΡ 15.00)

ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ ΡΕΠΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Επίσης η ομάδα των κορασίδων της Αργούς, αντιμετωπίζει την Κυριακή 15 Μαρτίου στο Βάκης Παρασκευόπουλος (17.00) την αντίστοιχη της ΕΑ Λάρισας, σε έναν αγώνα που σε περίπτωση νίκης θα χαρίσει στις κυανέρυθρες την πρώτη θέση του ομίλου τους. Σημειώνεται ότι η Αργώ προέρχεται από δύο μεγάλα αποτελέσματα, αφού νίκησε την περασμένη Κυριακή μέσα στον Αλμυρό με 3-2 τον ΓΣ Αλμυρού και την Τετάρτη στη Λάρισα με 3-0 την ΕΑ Λάρισας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα β’ παγκορασίδων, με τις μικρές της Αργούς να αγωνίζονται το Σάββατο 14 Μαρτίου με τον ΓΣ Βόλου, στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.