Ντέρμπι το πρωί της Κυριακής στη Β’ ΕΠΣΘ

Τρία απογευματινά παιχνίδια το Σάββατο, ένα πρωινό και ένα απογευματινό την Κυριακή συνθέτουν την 7η αγωνιστική στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ας δούμε τους αγώνες.

Το Σάββατο στις 15:00, η Ακρόπολη υποδέχεται τον Πηλέα, με τους γηπεδούχους να υπολείπονται των αντιπάλων τους ένα βθαμό. Για την ομάδα του Σέσκλου, είναι μόλις το δεύτερο ματς στο γήπεδό τους, ενώ για τον Πηλέα, που συνεχίζει με τον Σούλη Κατσικαδάμο στην τεχνική ηγεσία, είναι η δεύτερη έξοδος στο πρωτάθλημα.
Ο Τοξότης φιλοξενεί τον Παγασητικό στο βοηθητικό του ΕΑΚ, σε ματς που …μυρίζει γκολ. Τρεις νίκες και τρεις ήττες για τους “κυανέρυθρους”, ισορροπία για τον Παγασητικό που έχει όλα τα αποτελέσματα από δύο φορές και σχεδόν όλα τα παιχνίδια του τελειώνουν over, με αρκετά τέρματα! Ο Άνθιμος Γαζής που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, υποδέχεται στη Γατζέα τους Αργοναύτες Αμαλιάπολης που βρίσκονται στην ουρά της κατάταξης.
Το πρωί της Κυριακής στις 11:30 γίνεται το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής. Η Δάφνη φιλοξενεί στη Νεάπολη τη Σκόπελο. Στην πρώτη θέση και με διαφορά οι νησιώτες που έχασαν την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά, στους 8 βαθμούς η Δάφνη που όμως εάν δεν είχε την τιμωρία από πέρυσι, θα ήταν στο -2. Οι “πράσινοι” έχουν πάρει τέσσερα τρίποντα, η Σκόπελος μετράει ένα περισσότερο… Το πρόγραμμα κλείνει με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ελευθριακό και τον Κένταυρο, στις 15:00 στο γήπεδο των Λεχωνίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.