Νωρίς ακόμη αλλά σημαντικό το τρίποντο στον αγώνα που ακολουθεί

Δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια έχει η Νίκη Βόλου στο πρόγραμμα που ακολουθεί, πρώτα με τον Αιγινιακό και έπειτα με τον Πιερικό. Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα, ο Λεωνίδας Μπίλης αρχίζει σήμερα την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό. Πρόκειται για πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο 2ο όμιλο ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο.
Βρισκόμαστε νωρίς στην αγωνιστική περίοδο, ωστόσο είναι σημαντικό για τη Νίκη Βόλου να κερδίσει αντίπαλο που έχει βλέψεις για την κορυφή και ειδικά, στα εντός έδρας παιχνίδια, οι “κυανόλευκοι” θέλουν να έχουν τις λιγότερο δυνατές απώλειες, αν όχι το απόλυτο των βαθμών. Η κατηγορία είναι περίεργη. Πέρυσι, ο Άρης δεχόμενος ένα γκολ σε ολόκληρο το δεύτερο γύρο, δεν μπόρεσε να τερματίσει πρώτος, ενώ ο Καραϊσκάκης διεκδίκησε την άνοδο την τελευταία ημέρα, αλλά την πρώτη του εκτός έδρας νίκη τη σημείωσε αργά, στη Ν. Αγχίαλο τη 10η αγωνιστική.
Η ομάδα της Νίκης Βόλου ακόμη δεν έχει “δέσει” καθώς το ρόστερ δημιουργήθηκε σε διάφορες φάσεις του καλοκαιριού και αρκετοί παίκτες δεν ακολούθησαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα της πρεμιέρας όταν στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη δεν είχαν καλή απόδοση, τουλάχιστον όχι εξίσου καλή με τα πρώτα 45 λεπτά. Οι τραυματισμοί των Νάκα, Κοτίτσα και Ταουσιάνη προβληματίζουν τον έμπειρο τεχνικό αναφορικά με τα πλάνα του για την ενδεκάδα και στις επόμενες προπονήσεις, θα φανεί ποιος από τους τρεις θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.