Ξεκίνησαν οι προπονήσεις και οι εγγραφές στον ΑΣ Πήγασος

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στον ΑΣ Πήγασος Βόλου στο κέντρο Μαχητικών Αθλημάτων και στις πιο ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Μαγνησία για τα Μαχητικά σπορ. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν, 250τμ τατάμι για τις προπονησεις των τμηματων και 60τμ ταταμι ειδικό για τζούντο, ενώ φυσικά υπάρχει και το ρινγκ, που δεσπόζει στο κέντρο του Αθλητικού Κέντρου και αποτελεί πρόκληση για κάθε αθλούμενο! Άνετα αποδυτήρια, χώρος αναψυκτηρίου και αίθουσα συνεδριάσων συμπληρώνουν τις άρτιες εγκαταστάσεις του ΑΣ Πήγασος, που μπορεί να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες υψηλού επιπέδου και μεγάλες διοργανώσεις. Ο σύλλογος έχει πάρει άδεια καταλληλότητας λειτουργίας σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο και ήδη το νέο Αθλητικό Κέντρο έχει προκαλέσει εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις σε όλους όσοι ασχολούνται με τα μαχητικά αθλήματα και τις πολεμικές τέχνες. Ο ΑΣ Πήγασος είναι μέλος της ΕΛΟΚ και της ΕΟΤ και αναγνωρισμένος σύλλογος από τη ΓΓΑ.

Στον Πήγασο διδάσκεται μέσω του Shidokan triathlon η αγωγή των μαχητικών τεχνών. Η αγωγή αυτή διαμορφώνει τους χαρακτήρες των παιδιών που ασκούνται στις ακαδημίες του συλλόγου προσφέροντας στην κοινωνία συγκροτημένους ανθρώπους με υψηλό το αίσθημα της δικαιοσύνης, του αλτρουισμού, της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας. Η διδασκαλία των μαχητικών τεχνών και ειδικά σε παιδιά δεν είναι βιοποριστικό επάγγελμα όπου ο κάθε αθλητής μπορεί να διδάξει και να εξασφαλίσει τα προς το ζην, αλλά λειτούργημα και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία. Αθλητές πλέον μετά από τόσα χρόνια ύπαρξης των τεχνικών και ομοσπονδιών υπάρχουν πολλοί και καλοί. Η διδασκαλία όμως είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μέσω της εμπιστοσύνης των ασκούμενων και των γονέων μπορεί να δημιουργηθούν από λάθος παιδαγωγικές ή προπονητικές τακτικές, τερατουργήματα. Ο Πήγασος είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 10.000 συμπολίτες μας. Άτομα που μεγάλωσαν με το Shidokan, δημιούργησαν οικογένειες και εμπιστεύτηκαν και τα παιδιά τους, στελέχωσαν σε διαφόρους τομείς την κοινωνία μας και συνεχίζουν.

Αυτή η εμπειρία των 30 ετών ύπαρξης του συλλόγου είναι η παρακαταθήκη, αλλά και η εγγύηση της ποιότητας των θεμάτων που διδάσκονται. Οι προπονητές έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από τη ΓΓΑ και οι βαθμοί όλων είναι πιστοποιημένοι από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και το Japan Shidokan Karate Hombu.

Λειτουργούν τμήματα Shidokan Karate, Shido boxing και Grapling. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6989176590 και 2421091498.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.