Ξεκίνησε το Tsagarada Escape Festival 2015

Το τετραήμερο φεστιβάλ αθλητικού τουρισμού Tsagarada Escape Festival 2015 ξεκίνησε την Πέμπτη. Θα διεξαχθεί πλήθος αγωνισμάτων, ενώ επίσης θα πραγματοποιηθεί πλήθος από παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις. Τη Κυριακή όπως έχει καθιερωθεί το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τον καθιερωμένο
αγώνα του ορεινού τρεξίματος.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μετέχει υποστηρικτικά στον αγώνα, ο οποίος διευκρινίζεται ότι θα διεξαχθεί κανονικά. Όλοι οι φίλοι δρομείς προλαβαίνουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα είτε το πρωί πριν μεταβούν στη Τσαγκαράδα, είτε το απόγευμα επιστρέφοντας στον τόπο τους.
Στις 9.00 το πρωί της Κυριακής θα διεξαχθεί ο αγώνας 3 χιλιομέτρων για τα παιδιά. Στις 10.00 θα ξεκινήσει ο αγώνας των 12 χιλιομέτρων. Αποφασίστηκε η αλλαγή της διαδρομής από 10 χιλιόμετρα που ήταν ως πέρυσι σε 12, ώστε η διαδρομή να τερματίζει στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτη όπου και θα γίνει γιορτή για τη λήξη του φεστιβάλ.
Φέτος, έχοντας την ενεργή στήριξη του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, η διοργάνωση του Tsagarada Escape Festival 2015 παρέχει ευκολίες μετακίνησης για καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Συγκεκριμένα εκτός από τα καθημερινά προγραμματισμένα, θα υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια προς Τσαγκαράδα από το Βόλο στις 8.30 π.μ. με επιστροφή στις 6.00 μ.μ. τη Παρασκευή, το Σάββατο και τη Κυριακή. Επίσης θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια για εσωτερική μετακίνηση μέσα στην Τσαγκαράδα, που θα συνδέουν τις συνοικίες του χωριού με την παραλία του Μυλοποτάμου όπου είναι το πεδίο αρκετών δραστηριοτήτων, ενώ βέβαια όσοι θέλουν μπορούνε να κάνουν και μπάνιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.