Ξεκούραση πριν τη δύσκολη έξοδο

Ο Σβεν Βάντεμπροεκ διέκρινε σημάδια κόπωσης στους παίκτες του και θέλησε έστω και δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο να τους δώσει ανάσες. Έτσι οι κυανόλευκοι μετά το χαλάρωμα της Πέμπτης, την Παρασκευή ξεκουράζονται και θα επιστρέψουν στο γήπεδο το Σάββατο για την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Αθήνα.

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου μετά τη βαριά ήττα από τον Εργοτέλη την Κυριακή, την Τετάρτη έδωσαν ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ξάνθη και για το κύπελλο, μάλιστα έχοντας ένα μακρινό ταξίδι. Ολες αυτές οι υποχρεώσεις επιβάρυναν την κατάσταση τους και ο Βέλγος τεχνικός θέλησε να να τους ξεκουράσει. Έτσι τα όποια σχέδια του για το παιχνίδι θα φανούν ίσως στην προπόνηση του Σαββάτου, που θα περιλαμβάνει περισσότερο τακτική και χαλάρωμα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Μαρινάκης αναμένεται να επιστρέψει, ωστόσο επειδή έχασε προπονήσεις και πέρασε ίωση, ίσως να μην είναι έτοιμος να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα. Αυτό είναι στην κρίση του Βέλγου τεχνικού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.