Ξεσηκωμός στον κόσμο της Νίκης για την εντός έδρας πρεμιέρα

Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι το πρώτο εντός έδρας στη μεγάλη κατηγορία για την κυανόλευκη ομάδα ύστερα από 48 χρόνια και στον κόσμο επικρατεί ξεσηκωμός για αυτό το ματς, που χαρακτηρίζεται ιστορικό. Στην πρεμιέρα, οι φίλοι της Νίκης δεν είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στο “Καραϊσκάκη”. Αυτή την Κυριακή όμως το ραντεβού όλων είναι στο Πανθεσσαλικό.

Όπως το Στάδιο γέμισε στο ματς-φιέστα ανόδου με τον Ηρακλή στις αρχές Ιουνίου, έτσι και τώρα η διοίκηση της ΠΑΕ περιμένει μεγάλη προσέλευση.

Μάλιστα, η απόδοση της Νίκης στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν τέτοια που γέμισε με αισιοδοξία τους οπαδούς της και αντέστρεψε το αρνητικο κλίμα σε μεγάλη μερίδα του κόσμου ύστερα από τη μη αδειοδότηση, τις μεταγραφές και τις μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά.

Το νεανικό σύνολο του Βίλιαν Φλουτ ποντάρει πολλά στον παράγοντα της έδρας και η παρουσία στο Πανθεσσαλικό έχει διττή σημασία: από τη μία δίνει ώθηση και ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές, από την άλλη αποτελεί οικονομική ενίσχυση στα ταμεία της ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.