Οι δηλώσεις του Αντώνη Ακτσιαλή στο Ράδιο Ένα

Στο Ράδιο Ένα 102.5fm και τον Γιώργο Καρεκλίδη μίλησε σήμερα το πρωί ο Αντώνης Ακτσιαλής. Μεταξύ των άλλων, ανέφερε: “Θα παρακαλέσω τον κ. Λασκαράκη να ρίξει τους τόνους, δεν πρέπει να λέει σε εμένα για λαγούμια κτλ, γιατί το όνομά μου έχει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θα τον ακολουθήσω. Έχει καμία διαβεβαίωση ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα; Απαιτεί την απουσία μου από το ποδόσφαιρο. Εδώ μου θίγει την αξιοπρέπειά μου. Μήπως μπαίνετε φουριόζος στο ποδόσφαιρο κ. Λασκαράκη γιατί εγώ πιστεύω ότι είστε αγύμναστος και χρειάζονται προπονήσεις για να μπείτε στην ενδεκάδα. Τη λάσπη την επιστρέφω. Θέλω να του πω να μην δυναμιτίζει την προεκλογική περίοδο. Δεν είμαι κανένας παραγοντίσκος ή κανένας απερχόμενος παράγοντας”.
Αναφορικά με τη χθεσινοβραδινή συνάντηση είπε: “Έβαλα πλάτη και με τον καλό μου φίλο τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας δέχθηκε να φιλοξενήσει τα τρία σωματεία της Γ’ Εθνικής προσωρινά. Εάν κερδίσω τις εκλογές, την ίδια ημέρα επιστρέφουν οι τρεις ομάδες και παίζουν η Α’ και Β’ Τοπική ποδόσφαιρο. Έχω τα εχέγγυα, έχω μαρτυρίες που θα μπορέσω να περπατήσω το ποδόσφαιρο για τις τοπικές ομάδες”.
Ακόμη συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως “δεν μας είπε τη σεζόν 14-15 ο κ. Λασκαράκης ποιον αγώνα παρακολούθησε στο τοπικό ποδόσφαιρο” και επισήμανε γιατί δεν χρεώνεται το κλείσιμο του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου ο κ. Μπατζιάκας αλλά το χρεώνουν στον ίδιο. “Ευθύνομαι εγώ για την δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει η Ένωση;” διερωτήθηκε σχετικώς. Τέλος, δήλωσε σίγουρος πως θα είναι ο νικητής των εκλογών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.