Οι κυανόλευκοι που ξεχώρισαν στο φιλικό στα Χάνια

Στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας αναμφίβολα η Νίκη έδειξε βελτιωμένη. Ειδικότερα πάντως σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει με περίσσια διάθεση και αρκετά δυνατά τη σεζόν.

Αναμφίβολα στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του Γιόνας Ίβενς. Ο έμπειρος στόπερ, αποτελούσε τον «προπονητή» του γηπέδου την ώρα του παιχνιδιού για τους νεαρούς συμπαίκτες του. Δεν σταματά να τους μιλά, να τους καθοδηγεί και να τους κατευθύνει. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και η αγωνιστική του αξία θεωρείται δεδομένη για τη Νίκη και την παρουσία της στη Super League.

Από κει και πέρα ο Χρήστος Τζιώρας, δείχνει… ανίκητος μέσα στην περιοχή. Ο υψηλόσωμος στράϊκερ, που συνεχίζει για τρίτη σεζόν με τα κυανόλευκα, όχι μόνο πέτυχε δύο γκολ, αλλά δείχνει συνεχώς και πιο βελτιωμένος. Δεν έχασε σχεδόν καμία προσωπική μονομαχία και αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση της Νίκης μέχρι στιγμής.

Πολλές πρωτοβουλίες από τις πτέρυγες πήρε ο νεαρός Μουζακίτης. Διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική και δημιούργησε αρκετές φορές καταστάσεις από τα πλάγια.

Εκείνοι που επίσης κερδίζουν συνεχώς πόντους στην εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού, είναι οι Αργύρης και Κορέτα. Οι δυο νεαροί αφήνουν καλά δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο και δείχνουν να μη θέλουν να αφήσουν να πάει χαμένη η ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ταμπάκης όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του, ο υπό δοκιμή Καταρτζής άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στην άμυνα, ενώ ιδιαίτερη κινητικός ήταν ο Σκούρτης, που αγωνίστηκε πίσω από τον Τζιώρα και έβγαινε και ως δεύτερος φορ. Τέλος, ο Νικλητσιώτης, που έπαιξε στα αριστερά, ήταν αρκετά καλός σε γενικές γραμμές και έδειξε ότι έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με άλλους παίκτες του ρόστερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.