Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστές λιλιπούτειους Βολιώτες μπασκετμπολίστες που διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με την Εθνική ομάδα μπάσκετ παλαιμάχων γυναικών και την ομάδα βετεράνων αθλητριών του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτή η σημαντική διοργάνωση ήταν αφιερωμένη σε δύο ανθρώπους που αν και έφυγαν πολύ νωρίς από κοντά μας, προσέφεραν τα μέγιστα στο βολιώτικο μπάσκετ. Πρόκειται για τον επί σειρά ετών πρόεδρο της Ανάληψης τον αείμνηστο Γιάννη Τσινίδη, καθώς επίσης και τον αείμνηστο Ναπολέοντα Φραγκούλη με σημαντική θητεία στον Γ.Σ. Βόλου, στην Άρτεμις και στον Ολυμπιακό Βόλου.

Το τουρνουά διήρκησε από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου και συμμετείχαν συνολικά 400 παιδιά από 7-16 ετών από την Ανάληψη, τη Μεταμόρφωση, τη Νίκη Βόλου και τον διοργανωτή Ολυμπιακό Βόλου.

Χθες το απόγευμα, εκτυλίχτηκαν συγκινητικές στιγμές στο “Βάκης Παρασκευόπουλος” κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, όταν οι σύζυγοι των αείμνηστων Γιάννη Τσινίδη και Ναπολέοντα Φραγκούλη παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες στη μνήμη των δύο αυτών σημαντικών προσωπικοτήτων του βολιώτικου αθλητισμού. Η κα Ευγενία Φραγκούλη ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή και τόνισε πως η οικογένειά της θα βρίσκεται πάντα κοντά στις προσπάθειες των ομάδων και των νέων παιδιών του βολιώτικου μπάσκετ.

Επίσης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Β. κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης ευχαρίστησε με τη σειρά του τις συμμετέχουσες ομάδες και τους μικρούς αθλητές, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος κα Ελένη Παπαθανασίου.

Είχαν προηγηθεί αγώνες των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου και της Ανάληψης στις κατηγορίες προμίνι, μίνι, παμπαίδων, κορασίδων και παίδων που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος.

Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης είχαν οι σύνδεσμοι διαιτητών και κριτών μπάσκετ των οποίων τα μέλη προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Αριστείδης Γολέμης, το μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΘ κ. Ν. Φαρμάκης, οι οικογένειες των αείμνηστων Γιάννη Τσινίδη και Ναπολέοντα Φραγκούλη, ο βετεράνος διαιτητής κ. Αλέκος Μεταφτσής, ο υπεύθυνος ορισμού διαιτητών του τουρνουά κ. Σταύρος Μόρφης, ο ταμίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Δημήτρης Κλόντζας, μέλη των συνδέσμων διαιτητών και κριτών μπάσκετ και δεκάδες γονείς των μικρών αθλητών που έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα με τις εκδηλώσεις τους στις κερκίδες.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων αποτελούμενη από τους κ.κ. Καπουρνιώτη, Μεταφτσή, Παπαχρήστο, Σατραζέμη, Παπαθανασίου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ και ιδιαίτερα τους συνδέσμους διαιτητών και κριτών, τη διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων, καθώς επίσης κι τους υποστηρικτές των αγώνων, τον κ. Κώστα Μαγαλιό και την επιχείρηση “MAG”, τον κ. Απόστολο Κρεμαστά, το Βιβλιοπωλείο “Προμηθέας” και την οικογένεια Τσινίδη, την κα Ευγενία Φραγκούλη, την κα Πένυ Τσαούτου και την ΕΨΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.