Ο θάνατος σου, η ζωή μου…

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην Καλαμαριά στις 18.00

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Καλαμαριά, «κλείνει» η 16η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League. Ο φιλόδοξος Ολυμπιακός Βόλου, φιλοξενείται από το νεοφώτιστο Απόλλων 1926, σε μία αναμέτρηση που το «ο θάνατος σου, η ζωή μου», βρίσκει απόλυτη εφαρμογή. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί από το ΟΤΕSport4HD.

Οι ερυθρόλευκοι του Βόλου αναζητούν το διπλό και μόνο, καθώς δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν σε μία από τις τρεις θέσεις, που οδηγούν στα πλέι οφ. Η ομάδα της Καλαμαριάς, «καίγεται» για τους βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και αναζητά επίσης μόνο τη νίκη. Η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία από τις δυο ομάδες.

Με τρεις απουσίες ο Ολυμπιακός

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου στο κρίσιμο ματς της 16ης αγωνιστικής. Ο Θέος λόγω τιμωρίας και οι Νικολιάς και Ιντζίδης λόγω τραυματισμών, έμειναν στον Βόλο, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθη ο νεοαποκτηθέντας, Μπουτζίκος.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα 1926. Αυτοί είναι οι: Ρίζος, Κασμερίδης, Μπαλντοβαλίεφ, Μαρτίνες, Μπιτάνγκ, Ζέρης, Γιαλούσης, Καρράς, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Σκοπελίτης, Τριανταφυλλάκος, Ρόκας, Κυζιρίδης, Μπέριαν, Μακρυδημήτρης Ντινόπουλος, Μπουτζίκος.

Χωρίς τους νεοαποκτηθέντες ο Απόλλων

Οι νεοαποκτηθέντες, Ψυχογιός και Μπαμπά, δεν βρίσκονται στην αποστολή του Απόλλωνα 1926 για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κουρούπης, Δήμου και Σουλίδης.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Ευσταθίου, Καπετάνος, Κατσιαρός, Κιόσε, Καράμπελας, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Παναγιωτούδης, Βασ. Παπαδόπουλος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Τσούτσης, Φιγκερόα και Χατζηλιάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.