Ο Μιχάλης Τσαούτος τρέχει για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Στον αγώνα τριάθλου Ironman 70.3 στη Μαγιόρκα

Στον αγώνα τριάθλου Ironman 70.3 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου στη Μαγιόρκα πρόκειται να πάρει μέρος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Τσαούτος για φιλανθρωπικό σκοπό μάλιστα, προκειμένου να ενισχύσει το έργο της εθελοντικής οργάνωσης “Το Χαμόγελο του Παιδιού” το οποίο δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στο να βοηθάει παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία του κ. Τσαούτου εντάσσεται στη γενικότερη διοργάνωση Charity4U της αλυσίδας γυμναστηρίων Holmes Place. Σκοπός του Charity4U είναι ο κάθε διαγωνιζόμενος ερασιτέχνης αθλητής να θέσει έναν αθλητικό στόχο και στην προσπάθειά του να τον πετύχει ζητά από τον κόσμο να τον στηρίξει με δωρεά στην ΜΚΟ που έχει επιλέξει..

Για την κίνηση αυτή έχει χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα Give and Fund (http://www.giveandfund.com/giveandfund/team/holmes), στην οποία τα χρήματα πηγαίνουν κατευθείαν στα ιδρύματα, ενώ οι επισκέπτες δίνουν χρήματα ηλεκτρονικά μέσω PayPal.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η σελίδα για τον στόχο που έθεσε ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας και όσοι επιθυμούν μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες πατώντας εδώ.

Οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν μέσω της πλατφόρμας θα αποδοθούν απ΄ευθείας στο “Χαμόγελο” μια εβδομάδα μετά τη συμμετοχή του κ. Τσαούτου στον αγώνα.

 

Από την εκδήλωση του Charity4U που έγινε στις Σπέτσες. Δεξιά διακρίνεται ο Μιχάλης Τσαούτος της ΕΨΑ.
Από την εκδήλωση του Charity4U που έγινε στις Σπέτσες. Δεξιά διακρίνεται ο Μιχάλης Τσαούτος της ΕΨΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.