Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε τον Λευτέρη Πετρούνια

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τον αθλητή για την επιτυχία του, υπογράμμισε ότι αποτελεί υπόδειγμα για τη νέα γενιά, τόσο με το επίτευγμα όσο και με το ήθος του.

Απευθυνόμενος στον Πετρούνια ο πρώτος πολίτης της χώρας τόνισε ότι τίποτα στη ζωή και στο κορυφαίο επίπεδο του αθλητισμού δεν είναι τυχαίο, ενώ εξήρε την κίνησή του να αφιερώσει τη νίκη στον πατέρα του, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, επισημαίνοντας ότι ήταν μία κίνηση που δείχνει την αγωγή ενός ανθρώπου ο οποίος γνωρίζει τι οφείλει στους γονείς του και στις καταβολές του.

«Η Πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για να διευκολύνει το έργο σας» δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος, προσθέτοντας ότι θα φροντίσει από τη θέση του να συμβάλει ώστε να μην ξεχνά το χρέος της Πολιτείας. «Αυτό θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Γιατί πρέπει σε αυτόν τον τόπο να έχουμε μνήμη» πρόσθεσε.

Ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη επίσης τον προπονητή του αθλητή, Δημήτρη Ράφτη, για τη συμβολή του στην κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου. Τον παγκόσμιο πρωταθλητή και τον προπονητή του συνόδευαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Βασιλειάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.