Πάτσης : Κατάπτυστη η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης

Ως κατάπτυστη, χαρακτήρισε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, μέσω της οποίας καλούσε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Ανδρέα Πάτση, να παραστεί στο Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου « Η Νίκη», έτσι ώστε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, να δουν από κοινού τον σχεδιασμό το μέλλον της ομάδας.

Ο κ. Πάτσης, μιλώντας στο Blue Star, ανέφερε πως περίμενε μια ενωτική ανακοίνωση από τον Ερασιτέχνη, μέσω της οποίας δεν θα στήριζε μόνο τους παίκτες και τους προπονητές, αλλά και τον Πρόεδρο, που μετά από 48 χρόνια ανέβασε την ομάδα στην Α΄ Εθνική.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη, δήλωσε ότι δεν είναι υπάλληλος κανενός, για να σπεύδει σε καλέσματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το πρόβλημα στη συγκεκριμένη φάση δεν είναι ο σχεδιασμός της ομάδας, ο οποίος γίνεται από τη διοίκηση και μόνο από αυτή.

«Στον Ερασιτέχνη μου φαίνεται ότι ζουν σε ροζ συννεφάκια», είπε ο κ. Πάτσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και προσωπικά στον κ. Γιάννη Ξάνθη, αναφέροντας πως κάποια πράγματα είναι σαφέστατα και πως θα έπρεπε να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κανόνες στο επιχειρείν. «Οι παρέες που κάνουν τον τελευταίο καιρό, τους χαλάσανε», ανέφερε.

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσω την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, και από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να παραστώ εκεί που με περιμένουν. Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι ότι η Κυριακή είναι μια ημέρα κρίσης και βλέπω πάρα πολύ καλά πως αντιλαμβάνονται κάποια θεσμικά όργανα του σωματείου την κατάσταση.

Προφανώς και θέλουν να βάλουν διαχωρισμούς. Τους λέω πως παίκτες, πρόεδρος και προπονητής είναι μαζί» κατέληξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.