«Πέρασα ωραία χρονιά, έκανα ό,τι μπορούσα για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου»

Ο κορυφαίος της Νίκης Bόλου, Χρήστος Ελευθεριάδης μιλάει στο magnesiasports

Στην επιλογή μας για τον κορυφαίο παίκτη της Νίκης Βόλου τη φετινή σεζόν, δύο ήταν οι “υποψηφιότητες” που ξεχώρισαν, ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ναουμίδης και ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Ελευθεριάδης. Ο πρώτος έχασε μόνο ένα παιχνίδι και ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, συνθέτοντας μαζί με τον Χολέβα ένα πολύ αξιόπιστο δίδυμο στόπερ, ενώ παράλληλα σκόραρε τέσσερις φορές. Όσον αφορά στον 25χρονο Ελευθεριάδη, ήρθε στη Νίκη ως μία από τις επιλογές του Λεωνίδα Μπίλη και κέρδισε όλους με τον τρόπο παιχνιδιού, τη μαχητικότητα, το πάθος του. Έπαιξε σε 30 αγώνες και σημείωσε 6 γκολ (δεύτερος σκόρερ), ενώ μοίρασε πολλές ασίστ καθώς από τα πόδια του, στα περισσότερα παιχνίδια, ξεκινούσαν οι καλές φάσεις για γκολ των “κυανόλευκων”. Πάντα επικίνδυνος για κάθε άμυνα. Στα 13 ματς του δευτέρου γύρου που αγωνίστηκε, σε όλα ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα χωρίς να αντικατασταθεί! Είχε άλλα επτά 90άλεπτα και δεν ήταν βασικός μόνο στο ματς της πρεμιέρας. Με λίγα λόγια, αναντικατάστατος στη φετινή ομάδα της Νίκης.

Μιλώντας στο magnesiasports, ο Χρήστος Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στην προσωπική του παρουσία, τον κόσμο, το πρωτάθλημα, τα διοικητικά και την προτεραιότητά του για τη επόμενη σεζόν.

Αρχικά για την πορεία της βολιώτικης ομάδος, επισήμανε: “Όταν ξεκίνησε η σεζόν, με τον προϋπολογισμό και τις κινήσεις που έγιναν, στόχος ήταν να κάνουμε το μεγάλο άλμα. Προσπαθήσαμε πολύ για αυτό, αλλά έπαιξαν ρόλο διάφοροι παράγοντες και δεν τα καταφέραμε. Για τη Νίκη δεν μπορεί να είναι επιτυχία μια τρίτη θέση στη Γ’ Εθνική, ωστόσο το πρόσημο της σεζόν είναι θετικό. Μην ξεχνάτε πως η ομάδα φτιάχθηκε από το μηδέν”, ενώ ερωτηθείς για τις διαφορές με τον Αιγινιακό, σχολίασε: “Ήταν πιο δεμένη ομάδα, είχε παίκτες που παίζουν μαζί τρία-τέσσερα χρόνια, κράτησε κορμό από τη Β’ Εθνική και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Δίκαια βγήκε πρώτος ο Αιγινιακός, ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου”.
Για τα διοικητικά ζητήματα που υπήρξαν στη Νίκη, τόνισε: “Σίγουρα υπήρχαν διάφορα ζητήματα κι αλλαγές αναφορικά με τα διοικητικά που επηρεάζουν με τον τρόπο τους τους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά προσπάθησα να μείνω ανεπηρέαστος και να επικεντρωθώ στη δουλειά μου στο αγωνιστικό κομμάτι”.
Για τον κόσμο, ήταν σαφής: “Ζήσαμε έντονα τη σεζόν μαζί με τους φιλάθλους μας. Γνώριζα πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος αυτή την ομάδα και είδα τον έντονο ενθουσιασμό που έχει, το συναίσθημα για τη Νίκη Βόλου. Πέρασα μια ωραία χρονιά, ο κόσμος με αγάπησε και έκανα ό,τι μπορούσα για να ανταποδώσω αυτή την αγάπη και να τιμήσω την φανέλα της Νίκης”.
Σχετικά με την προσωπική του απόδοση, ο Χρήστος Ελευθεριάδης είπε πως έμεινε ικανοποιημένος αν και θα περίμενε να σκοράρει περισσότερες φορές, ενώ για το εάν θα ήθελε να συνεχίσει στη Νίκη, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα έχω μια συνάντηση με τη διοίκηση το προσεχές διάστημα, ωστόσο είναι νωρίς να απαντήσω για την επόμενη χρονιά. Πρώτο μου μέλημα είναι να βρω ένα σύλλογο στη Β’ Εθνική κι εφόσον αυτό δεν γίνει, τότε η Νίκη Βόλου έχει προτεραιότητα”.

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης κατάγεται από την Αριδαία. Έπαιξε εκεί στον Αλμωπό (Δ’ Εθνική), τη σεζόν 2010-11 ήταν στη Σούπερ Λιγκ με την Καβάλα (2 συμμετοχές), ακολούθησε μια τριετία με τη φανέλα του Πιερικού (65 ματς-7 γκολ), δέκα συμμετοχές με ένα γκολ στον Εθνικό Σερρών και φέτος, για πρώτη φορά συμμετείχε στη Γ’ Εθνική έχοντας πολύ καλή παρουσία στους “κυανόλευκους” του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.