Πέρασε με τριάρα από τον Τύρναβο η Νίκη

Η ομάδα του νομού Λάρισας προηγήθηκε, ισοφάρισε γρήγορα ο Ναουμίδης και ο Σκοπελίτης υπέγραψε το διπλό

Η Νίκη Βόλου βρέθηκε να χάνει στον Τύρναβο, ισοφάρισε όμως πολύ γρήγορα και με δύο τέρμα στην επανάληψη, πανηγύρισε την εκτός έδρας επιτυχία με σκορ 1-3.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους, στο 15ο λεπτό, όταν ο Λούγκος εκτέλεσε κόρνερ πλασαριστά στον Λίταινα, αυτός σέντραρε στο πρώτο δοκάρι και ο Καρατάσιος πήρε κεφαλιά που κατέληξε ψηλά άουτ. Ο Μπιτσάκος αποχώρησε τραυματίας και στη θέση του μπήκε ο Μέτσε, με τους “κυανόελυκους” να μην έχουν ουσία στο παιχνίδι και να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τασιούλης είχε καλή φάση για να σκοράρει στο 26′ και τρία λεπτά πιο μετά, η Νίκη απείλησε με σουτ του Μέτσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής που βρήκε σε ετοιμότητα τον Παπαγιάννη. Το 1-0 στο 36′. Ο Λίταινας βγήκε απέναντι από τον Βρονταρά και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.
Η απάντηση από πλευράς Νίκης ήταν όμως πολύ γρήγορη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο προωθημένος Ναουμίδης σκόραρε από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ σε απόκρουση του Παπαγιάννη σε σουτ του Ιορδανίδη. Ήταν το τέταρτο γκολ του κεντρικού αμυντικού των “κυανολεύκων” στο πρωτάθλημα, ο οποίος είχε βρει δίχτυα και την προηγούμενη αγωνιστική! Έτσι, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 1-1 καθώς σουτ του Λίταινα δεν είχε στόχο στο 45′.

Στην επανάληψη, μετά τα πρώτα λεπτά, οι παίκτες του Βελιτζέλου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δικαίως έφθασαν στη νίκη. Πρώτα έγινε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Κόλα να αντικαθιστά τον Κοτίτσα και να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Κιπτίου έπιαξε στα αριστερά της άμυνας. Σουτ του Μέτσε έβγαλε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας (54′) και σουτ του Σκοπελίτη πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι (60′). Στο 73ο λεπτό, από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ο Σκοπελίτης με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας έκανε το 1-2, ακολούθησαν ευκαιρίες με τους Κανελλόπουλο (σουτ άουτ στο 75′) και Κόλα (φάουλ που έδιωξε στη γραμμή ο Κρίτσας στο 77′). Το διπλό σφραγίστηκε στο 85ο λεπτό με το τρίτο τέρμα της Νίκης. Από σέντρα του Κιπτίου από αριστερά, ο Μπαρούτας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και στην προσπάθειά του να τη διώξει, άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του σημειώνοντας αυτογκόλ.

Συνθέσεις:
Τύρναβος: Παπαγιάννης, Καρατάσιος, Κωστούλας, Μπαρούτας, Λίταινας, Νούσιος (76′ Μανιώτης), Λούγκος, Κρίτσας (81′ Βούζας), Αϊβάζης, Μητσογιάννης, Τασιούλης.
Νίκη Βόλου: Βρονταράς, Αλεξανδρής, Κοτίτσας (54′ λ.τρ. Κόλα), Χολέβας, Ναουμίδης, Μπιτσάκος (24’ λ.τρ. Μέτσε), Κιπτίου, Σκοπελίτης, Ιορδανίδης, Μπαλαράμπε, Κανελλόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.