Πέταξε το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε ουσία στο δεύτερο

“Δύο στα δύο” αλλά με ήττες για τον Ολυμπιακό Βόλου με αντίπαλο τη Ζάκυνθο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν χθες στο νησί του Ιονίου και έπεσαν από την τρίτη θέση, χάνοντας την ευκαιρία να σταθεροποιηθούν σε αυτή. Ήταν η πρώτη ήττα ύστερα από ένα καρέ αγώνων που απέφερε δέκα βαθμούς στη βολιώτικη ομάδα και η πρώτη με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η Ζάκυνθος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος όταν έγινε απειλητική σε αρκετές περιπτώσεις και πέτυχε το γκολ που τελικά έκρινε την αναμέτρηση σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Ολυμπιακού που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δικό τους το δεύτερο 45λεπτο.

Έπαιξαν στο μισό γήπεδο, αλλά με εξαίρεση τη φάση διαρκείας στο 55′ για την οποία διαμαρτύρονται για πέναλτι κι αποβολή, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία παρά το γεγονός ότι είχαν μεταφέρει το παιχνίδι έξω από την αντίπαλη περιοχή. Η εδαφική υπεροχή έμεινε χωρίς ουσία, χωρίς τελικές προσπάθειες. Απουσιάζει σίγουρα ο παίκτης που θα μοιράσει παιχνίδι και θα δημιουργήσει από τον άξονα, καθώς ο Μέζα έχει τεθεί στο περιθώριο από την τεχνική ηγεσία. Ο άσος από τη Βενεζουέλα όχι μόνο έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στα δύο τελευταία παιχνίδια και οι λόγοι μάλλον δεν είναι αγωνιστικοί…

Η χθεσινή ήττα άφησε πίσω τον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έμεινε εκτός στόχου. Αντιθέτως, μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος και η ερυθρόλευκη ομάδα έχει δείξει πως διαθέτει τις δυνατότητες να πλασαριστεί στην προνομιούχο τριάδα. Μετά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής, τρίτη πέρασε η Λάρισα με 22 πόντους καθώς πανηγύρισε διπλό στην Καλαμαριά, τέταρτη είναι πλέον η Ζάκυνθος με 21 και πέμπτος ο Ολυμπιακός με 20. Οι δύο πρώτες αναμετρώνται στο νησί σε εξ αναβολής αγώνα την Τετάρτη, οπότε η διαφορά τους από τους “ερυθρόλευκους” θα αυξηθεί ανάλογα με το αποτέλεσμα. Η επόμενη αναμέτρηση για το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ηρακλή, που χθες άφησε δύο βαθμούς στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Πιερικό, την προσεχή Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.