Παντέλης: «Αλλιώς το είχαμε ονειρευτεί»

Απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης. Στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε η Ζάκυνθος και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα…

«Είναι μία δύσκολη μέρα σήμερα γιατί αλλιώς είχαμε ονειρευτεί την πρώτη της ομάδας εδώ. Δίκαια όμως χάσαμε σήμερα. Η Ζάκυνθος με την απόδοση της έδειξε να το θέλει πιο πολύ. Εμείς ενώ στην αρχή κάναμε κάποιες φάσεις, στη συνέχεια δεχτήκαμε δύο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε παρά τις αλλαγές στα πρόσωπα. Ήμασταν φλύαροι, αλλά και μερικοί παίκτες ήταν πιο χαμηλά από τα στάνταρ που μας έχουν συνηθίσει. Παρότι όλη την εβδομάδα το υπενθυμίζαμε στους ποδοσφαιριστές ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Ζάκυνθο,  κάναμε μία ήττα. Η ευθύνη της ήττας βαραίνει εμένα. Σίγουρα δεν έχει χαθεί κάτι. Είναι μία ήττα που πρέπει να μας προβληματίσει και ειδικά εμένα. 100% η ευθύνη είναι του προπονητή γιατί αυτός βάζει αυτούς τους παίκτες και αυτός επιλέγει το σύστημα. Κάποιος στις ήττες πρέπει να βγαίνει μπροστά και αυτός πρέπει να είναι ο προπονητής. Ο κόσμος έχει δίκαιο που αποδοκίμασε εμένα και τους παίκτες, όμως θα πρέπει να δούμε τη συνέχεια γιατί και καλή ομάδα έχουμε και θα πρέπει να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα και να πάμε καλά. Πολλές φορές στραβώνει το παιχνίδι από το πρώτο 15λεπτο και δεν μπορείς να το γυρίσεις. Είχαμε χρόνο να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει δικαιολογία. Δεχθήκαμε δύο αστεία γκολ και υπήρξαμε σε μερικές φάσεις υπέρμετροι του ατομισμού. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ. Φάσεις έγιναν αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν είχαμε δεχθεί επίσης ποτέ δύο γκολ στο παιχνίδι και σήμερα δεχθήκαμε δύο γκολ. Μία καλή ομάδα, γιατί πιστεύω ο,τι είμαστε καλή ομάδα, στην άσχημη στιγμή της δεν βρήκε το κουράγιο να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ».

Ακίνο: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό όπως θα είναι όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Παίξαμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.