Παντέλης: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με τον Πανιώνιο, δήλωσε ο Νίκος Παντέλης σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

«Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του παιχνιδιού με τη Λάρισα, που αυτό είναι το κρίσιμο. Εμείς πιέσαμε τους παίκτες πολύ την Πέμπτη και την Παρασκευή στην προπόνηση. Για μένα είναι θετικό τεστ, γιατί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν τα νεαρά παιδιά και πήραν σημαντικές εμπειρίες. Από κει και πέρα από αύριο στρέφουμε την προσοχή μας στον καθοριστικό αγώνα με τη Λάρισα. Αλλά είμαι ευχαριστημένος γενικά από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Για το αν έκανε πρόβα ενδεκάδας: «Όχι καμία σχέση. Οι παίκτες έπαιξαν ανακατεμένα. Θα είναι εντελώς διαφορετικό στο σχήμα. Έπρεπε να χωρίσουμε τους παίκτες να παίξουν τα 45 λεπτά, αλλά παιδιά που είχαν χάσει προπονήσεις όπως ο Νικολιάς και ο Ζέρης, έπαιξαν περισσότερο».

Για τον επαναληπτικό με τη Λάρισα: «Θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, όπως και οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα και νομίζω ότι θα πάμε καλά. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή».

Για την εμφάνιση του Θέου και αν είναι ευχαριστημένος: «Ναι για πρώτη φορά είμαι ευχαριστημένος. Το παιδί έχει κάνει τρεις διπλές προπονήσεις τώρα που ήρθε, τον πιέσαμε και από την πρώτη εντύπωση, άλλωστε τον ξέρουμε, πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Για τον Μαρτίνεθ που δοκιμάστηκε σε διαφορετικές θέσεις στο παιχνίδι: «Είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Εμείς θέλουμε παίκτες που καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Εκτός του Μαρτίνεθ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες θέσεις, όπως και ο Ζέρης, που έπαιξε αμυντικό χαφ. Γενικά ψάχνουμε σε κάποιες άλλες θέσεις λύσεις, ώστε να υπάρχουν παιδιά όταν θα έχουμε προβλήματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.